Samsung a lansat Galaxy A32 5G, un smartphone 5G la un pret “accesibil”

Samsung a lansat Galaxy A32 5G, un smartphone care dispune de conectivitate 5G, o baterie mare de 5000 mAh, camera principală de 48MP și un display HD+ Infinity-V de 6,5 inci.

Samsung a lansat Galaxy A32 5G, un smartphone la un pret bun

Samsung a lansat Galaxy A32 5G, un smartphone la un pret “accesibil”


Samsung Galaxy A32 5G demonstrează în continuare ambiția noastră de a le pune la dispoziție tuturor utilizatorilor viteza și performanța 5G de nouă generație. Prin intermediul acestui nou model, Samsung le oferă utilizatorilor încă o altă opțiune capabilă să faciliteze cea mai bună experiență mobilă posibilă prin intermediul unor caracteristici îndrăgite deja de aceștia. Galaxy A32 5G aduce un plus și mai mare pentru tot ceea ce semnifică deja emblematica serie Galaxy A


Tiberiu Dobre, head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Galaxy A32 5G oferă capabilități de vizionare extinse cu un display HD+ Infinity-V de 6,5 inci, o baterie de lungă durată de 5.000 mAh cu încărcare rapidă.

 A32 5G filemaza 4K folosind o cameră principală de 48MP, una Ultra Wide de 8MP, pentru Depth foloseste  o camera de 2MP, iar pentru Macro de 5MP.

Galaxy A32 5G este primul dispozitiv care prezintă noul design al seriei Galaxy A 2021, cu patru variante de culori: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Blue.

Dispozitivul este, de asemenea, protejat de platformă de securitate Samsung Knox, fiind susținut de un senzor de amprentă montat lateral.

Galaxy A32 5G va fi disponibil în România în prima parte a lunii februarie cu prețuri începând de la 279 euro.

Samsung a lansat Galaxy A32 5G, un smartphone la un pret bun-specificatii

Samsung a lansat Galaxy A32 5G, un smartphone la un pret bun-specificatii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.