Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania

Acer anunță disponibilitatea în magazinele partenerilor din România a gamei de dispozitive ConceptD special concepute pentru creatorii de conținut. Noua suită cuprinde gama de notebook-uri ConceptD 3 și ConceptD 7, inclusiv notebook-urile convertibile ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro, pentru creatorii aflați mereu în mișcare și monitorul ConceptD CM2 cu diagonală de 24”, pentru profesioniștii în grafică.

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania

Seria ConceptD include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesioniștilor din întreaga lume, de la studenți în design și pasionați de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori și animatori grafici.

ConceptD 3 – Libertatea de a crea

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania-CN315-72_CN315-72G-Standard

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania-CN315-72_CN315-72G-Standard

Laptopurile din seria ConceptD 3 au un design elegant, oferă o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore. Modelele disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H, grafică NVIDIA Quadro T1000 sau GeForce GTX 1650/1650Ti, memorie RAM până la 16GB și stocare pe un SSD cu capacitate de până la 1TB. Special create pentru a gestiona cu ușurință toate proiectele 2D sau 3D și pentru a oferi o acuratețe incredibilă a culorilor, laptopurile ConceptD 3 au ecrane FHD de 15,6” cu validare PANTONE.

Laptopurile ConceptD 3 sunt disponibile în România în 5 configurații, la prețuri de la 7.199 lei şi pot fi achiziționate de AICI.

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania-7_CN715-71

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania-7_CN715-71

ConceptD 7 – Performanță de randare și editare video până la 6K RED

Echipate cu un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație pentru performanțe premium și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau NVIDIA Quadro RTX 5000, noile laptopuri ConceptD 7 disponibile în România permit creatorilor de conținut să accelereze editarea video până la 6K RED în timp real și oferă performanțe superioare de randare. Ecranul de 15,6” 4K UHD, validat PANTONE, a fost proiectat special pentru creatorii de conținut oferind o gamă largă de culori de 100% din spațiul de culoare Adobe RGB și o precizie de culoare Delta E <2 remarcabilă.

Porturile includ Thunderbolt 3 și MiniDP pentru conectarea a până la trei ecrane externe și caracteristici Killer DoubleShot Pro pentru o conexiune WiFi puternică și stabilă.

Laptopurile ConceptD 7 sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 13.499 lei şi pot fi achiziționate de AICI.

ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro – Pregătește-te să fii impresionat!

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania

ConceptD 3 Ezel Pro este suita de instrumente versatile şi creative concepută pentru creatorii aflaţi în deplasare și care oferă o autonomie a bateriei de până la 18 ore. Complet convertibil, uşor şi performant, acesta este dotat cu un afişaj tactil FHD de 15,6” cu validare PANTONE care are propriul stylus andocabil pentru a te bucura de un nou nivel al procesului de creaţie, oriunde vrei să mergi.

Modelele ConceptD 3 Ezel disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H și grafică până la NVIDIA GeForce GTX1650, iar modelele din seria ConceptD Ezel Pro sunt echipate cu procesoare grafice NVIDIA Quadro T1000. Acest lucru înseamnă că notebook-urile sunt suficient de puternice pentru a gestiona nu numai desenele sau schițele, ci și animația sau modelarea 3D – totul la un nivel de zgomot de sub 40dBA.

Cu ecranele IPS FHD de 14” validate PANTONE care acoperă 100% din gama de culori sRGB și cu acurateţe a culorilor la nivel Delta E <2, precizia creativă este îmbunătăţită atunci când lucrezi pe un dispozitiv cu o fidelitate nemaiîntâlnită a culorilor.

Balamaua inovatoare Acer Ezel oferă versatilitate și eleganță, precum și posibilitatea de a comuta între șase moduri de utilizare, cum ar fi modul stand pentru desen sau modul de afișare pentru prezentări. Alte moduri de utilizare includ un mod reglabil “float”, modul laptop tradițional, modul tabletă și modul de partajare.

Laptopurile ConceptD 3 Ezel sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 7.999 lei, iar
ConceptD 3 Ezel Pro sunt disponibile în România în 3 configurații, la prețuri de la 8.799 lei şi pot fi achiziționate de AICI.

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania-CM2241W

Dispozitivele Acer ConceptD sunt disponibile in Romania-CM2241W

Monitor ConceptD pentru design profesionist

Creatorii de conținut au nevoie de o acuratețe a culorilor mai mare decât ceea ce monitoarele clasice pot oferi, de aceea Acer a creat monitoarele din seria ConceptD. Dispunând de o precizie de culoare remarcabilă Delta E <1 și un finisaj modern, monitorul CM2241W disponibil în România are o diagonală de 24” și design ZeroFrame.  

Design-ul şi claritatea vizuală merg mână în mână cu o rată de refresh de până la 75 Hz şi timp de răspuns VRB de 1 ms, pentru a oferi elemente vizuale mai clare, mai puţine suprapuneri de cadre şi mai multe unghiuri de vizualizare, pentru experienţe de creaţie impresionante.

Seria ConceptD CM2 vine cu ErgoStand, un suport ergonomic care poate fi înclinat, rotit, pivotat şi care permite ajustarea înălţimii monitorului cu uşurinţă, pentru a descoperi poziţia potrivită în orice context. În plus, designul cu eliberare rapidă îţi permite să separi monitorul de suportul său şi să îl montezi pe un suport de perete VESA, în funcţie de situaţie.

Monitorul ConceptD CM2241W este disponibil în Romnânia la prețul de 2.249 lei şi poate fi achiziționat de AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.