Echipamentele Tenda beneficiază de până la 5 ani garanție

Tenda, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru rețea, anunță extinderea garanției pentru dispozitivele din portofoliul său la 3 ani, respectiv 5 ani.

Echipamentele Tenda beneficiază de până la 5 ani garanție

Echipamentele Tenda beneficiază de până la 5 ani garanție


Prin extinderea garanției produselor noastre, ne reînnoim promisiunea de a oferi clienților și partenerilor Tenda dispozitive și soluții performante, fiabile, la prețuri cât mai accesibile. Mulțumim pentru încrederea acordată tuturor utilizatorilor de dispozitive Tenda și ne angajăm ca și pe viitor să venim în întâmpinarea nevoilor de conectivitate și mobilitate pe care aceștia le vor avea.”


Yason Si, Balkans Regional Manager Tenda.   

Echipamentele care vor beneficia de 5 ani garanție sunt switch-urile de business din seriile TEF și TEG. Gama de switch-uri profesionale conține o largă varietate de modele, Gigabit sau Fast Ethernet, cu sau fără PoE, cu sau fără management, inclusiv cu management Layer 3, cu până la 28 de porturi și este dedicată soluțiilor de tip enterprise.

Echipamentele Tenda beneficiază de până la 5 ani garanție-retea

Echipamentele Tenda beneficiază de până la 5 ani garanție-retea

Echipamentele Tenda care beneficiază de 3 ani garanție sunt următoarele: routere, sisteme mesh, range extendere, access points, adaptoare Wi-Fi, powerline, camere IP, prize inteligente, switch-uri pentru birouri mici și echipamente CPE.

O noutate în portofoliul Tenda este sistemul mesh Gigabit Triband AC2100 Nova MW12, care este disponibil în pachete de 1, 2 sau 3 unități interconectabile și compatibile cu orice alt sistem mesh de la Tenda, precum Nova MW3, Nova MW5 sau Nova MW6. Toate sistemele de tip mesh Tenda sunt extrem de ușor de configurat cu ajutorul aplicației Tenda WiFi și oferă o acoperire extinsă, de până la 500mp, fiind ideale pentru locuințe de dimensiuni medii și mari. Dispozitivele Tenda mesh pot fi controlate și prin intermediul Amazon Alexa.

Tenda Beli SP9 este cel mai recent dispozitiv din gama Smart Home, lansat de curând în România. Acesta este o priză inteligentă care oferă posibilitatea de monitorizare a consumului de energie electrică și de control la distanță al oricărui dispozitiv conectat la aceasta, atât prin intermediul aplicației Tenda WiFi, cât și prin Alexa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.