k9 web protection – protectie pentru copii

k9-web-protection-protectiek9 web protection – protectie pentru copii

download K9 Web Protection

Este inevitabil!….ca parinte, ajungi la un moment dat sa cauti o metoda prin care sa-ti poti proteja copilul impotriva continutului “nepotrivit” si al atacurilor de tip malware de pe internet. Mai mult de atat, sa poti verifica adresele/paginile web accesate de cei mici, sa poti avea control la continutul accesat, sa nu te trezesti ca Nea Minune ca-ti “dispare” fata de acasa la 16 ani.

Pe internet gasim destule solutii pe care le poti folosi, dar astazi m-am oprit la aplicatia celor de la Blue Coat Systems. Ei vin cu aplicatia K9 Web Protection disponibila gratuit pentru home use. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi gratuit si primesti o cheie de activare. Cel putin asta este procedura pentru varianta Desktop (te poti inregistra gratuit aici).

Tip: gratuit pentru utilizare home
download download K9 Web Protection

 

 

Aplicatia este disponibila atat pentru varianta Desktop (PC/Laptop), cat si pentru mobil (smartphone/tableta), iar ca sisteme de operare aceasta poate fi instalata pe Windows, Mac OSXAndroid si iOS (iPhoneiPod Touch sau iPad).

Mai jos gasiti un spot, unde este evidentiat foarte bine motivul pentru care un on-line necontrolat prezinta riscuri, în fata carora copiii se dovedesc a fi cei mai vulnerabili. DIn acest motiv este vital sa luam masuri in acest sens.

Gasiti informatii suplimentare si pe  Wikipedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.