primul comision in 2parale

primul copision in 2paraleAleluia!!  Dupa lungi si furtunoase tentative apare si primul comision in 2parale. Chiar daca este unul mititel spre micro/nano/pico, ma bucur ca am spart gheata. Inca astept aprobarea asa ca “keep calm and be patient”. In orice caz stau un picut mai bine decat unul din colegii de suferinta 🙂 .
Am avut nenumarate tentative, fara succes, asta pana astazi cand am avut primul lead si vanzare din istoria site-ului in 2parale. Asta datorita lui elefant.ro si campaniei pe care acestia au avut zilele trecute (Noaptea alba a shoppingului).

Ciudat este ca platforma 2parale este prima cu care am inceput, chiar si asa pana astazi a fost singura la care am avut fara incetare zero barat la rubrica “Comisioane Azi”. Deja ma obisnuisem cu ideea asa ca erau zile cand nici nu verificam ce se mai intampla. Dupa cum pareau sa decurga lucrurile nu ma asteptam sa se intampla nimic in viitorul apropiat spre indepartat 🙂  .

E acum trebuie sa ma pregatesc de petrecere, sa imbat vecinul, sa cinstesc colegul si sa-mi scot familia in oras la pizza,… cum de ce!?..pentru a sarbatorii primul comision din 2parale.

Nu-mi ramne dacat sa ma felicit si sa-mi urez la mai multe 🙂 .

PS. Ce sa-i faci?!…acum trag din greu sa le inmultesc sa ies pe plus, dupa atata sarbatorit;
primul copision in 2parale

2 Replies to “primul comision in 2parale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.