Black Week la Flanco! Saptamana preturilor nebune

Vezi Flanco Black Week 23 aprilie 2 mai, cu reduceri nebune de pana la 70%flanco happy days


Black Week la Flanco! Saptamana preturilor nebuneSe pare ca Flanco trage tare, chiar de la inceput de an. Asta pentru ca avem Black Week la Flanco cu  “saptamana preturilor nebune”, intre 23 si 31 ianuarie 2015, cu reduceri le pana la 50% la produsele din promotie.

Va pare cunoscuta? Pei acelas 50% l-au afisat si o data cu Flanco Happy Days de weekend-ul trecut. Asa cum ne-am obisnuit, exista si pagina dedicata promotiei: http://www.flanco.ro/black-week.html, unde gasim cele 5 mari categorii de produse: Computere & Periferice, Tablete & telefoane, TV, electronice & foto, Electrocasnice mari si Electrocasnice mici.

Avand in vedere ca reducerile par sa fie la fel ca cele Flanco Happy Days, adica cele mai mari reducerei Black Week la Flanco! Saptamana preturilor nebunegasim la aceleasi produse:
51% reducere la Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS1201, 1300 W, 0.7 l, T-discuri – link aici
va las pe voi sa descoperiti si alte lucruri interesante.

Si acum chiar ca ma voi tine de cuvant, asa ca va las pe voi sa decideti daca sunt oferte de luat in seama sau nu :) , iar daca le gasiti, lasati un comentariu la articol. Asa ca go planet pe http://www.flanco.ro/black-week.html.

PS. Intre timp daca te plictisesti, vezi ca la eMAG sunt reduceri la resigilate (vezi link aici), cine stie, poate se mai strecoara vreo eroare 🙂 , iar la Altex sunt reduceri de pana la 40% la produsele Samsung (vezi link aici).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.