evoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!

evoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!Se pare ca nebunia promotiilor continua si in 2015. Pei se putea sa ramana ei datori!!! Continuam seria campaniilor de reduceri in domeniu IT&C cu evoMAG Crazy Weekend, care anunta 3 zile de promotii, incepand de astazi 23 ianuarie pana pe 25 ianuarie. Cei de la evoMAG a urcat pragul, asa ca se vor aplica reducerile de pana la 82% la produsele din promotie.

Cum era de asteptat exista si o pagina dedicata promotiei, iar daca sunteti curiosi 🙂 : http://www.evomag.ro/frontendCampaign/index

In plus mai stim ca transportul in Bucuresti este gratuit pentru comenzile mai mari de 90 lei, iar pevoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!entru comenzile din tara, transportul este gratuit pentru comenzile de peste 299 lei. Mai multe informatii despre livrare/transport gasesti aici.

Legat de reduceri nu sunt unele spectaculoase; 18% pe la laptopuri, pe la telefoane smart un 36%, la tablete 33%, iar la televizoare pe la 22% (LED LG 106 cm (42″) 42LB6200 – vezi link aici).

evoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!

Daca sunteti curiosi sa aflati de reducerea de 82% nu va stresati prea tare, doar daca aveti nevoie de un Cablu NIKON Audio-Video EG-CP15 – vezi link aici.

PS. Nu uitati ca tot astazi a inceput Black Week la Flanco!

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.