evoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!

evoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!Se pare ca nebunia promotiilor continua si in 2015. Pei se putea sa ramana ei datori!!! Continuam seria campaniilor de reduceri in domeniu IT&C cu evoMAG Crazy Weekend, care anunta 3 zile de promotii, incepand de astazi 23 ianuarie pana pe 25 ianuarie. Cei de la evoMAG a urcat pragul, asa ca se vor aplica reducerile de pana la 82% la produsele din promotie.

Cum era de asteptat exista si o pagina dedicata promotiei, iar daca sunteti curiosi 🙂 : http://www.evomag.ro/frontendCampaign/index

In plus mai stim ca transportul in Bucuresti este gratuit pentru comenzile mai mari de 90 lei, iar pevoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!entru comenzile din tara, transportul este gratuit pentru comenzile de peste 299 lei. Mai multe informatii despre livrare/transport gasesti aici.

Legat de reduceri nu sunt unele spectaculoase; 18% pe la laptopuri, pe la telefoane smart un 36%, la tablete 33%, iar la televizoare pe la 22% (LED LG 106 cm (42″) 42LB6200 – vezi link aici).

evoMAG Crazy Weekend cu reduceri de pana la 82%!

Daca sunteti curiosi sa aflati de reducerea de 82% nu va stresati prea tare, doar daca aveti nevoie de un Cablu NIKON Audio-Video EG-CP15 – vezi link aici.

PS. Nu uitati ca tot astazi a inceput Black Week la Flanco!

Related Post
poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.