Mouse Box mini PC in carcasa de “soricel”

Mouse Box mini PC in carcasa de "soricel"Ce, nu credeti? Da este adevarat. Mouse Box mini PC este inventia unui inginer polonez, pe nume Przemysław Strzelczyk, iar impreuna cu o echipa de programatori, s-au apucat de treaba si au “nascocit” acest device, bineinteles impachetat intr-o carcasa de “soricel”. 

Mouse Box se doreste a fi practic un nou concept care vrea sa inlocuiasca pe viitor desktop-ul/PC-ul, cu un simplu mouse.

Aflati ca Mouse Box, in afara de faptul ca este un mouse 100% functional, este suficient de bine echipat sa rivelizeze cu performantele unui SmartPhone de top: (folosit si de Samsung Galaxy Note 10.1), Wi-Fi b/g/n,

Mouse Box mini PC in carcasa de “soricel”

MegaChat poti adauga gratuit  inca 50GB in cloudDaca te gandesti la incarcator, sau la cat tine bateria, nu trebuie sa-ti faci probleme pentru ca pad-ul special conceput (INDUCTIVE CHARGING PAD ) ii este suficient. Chiar si asa, optional poti avea si baterie:


A charger? You will not need it any more. It is enough to put Mouse-Box on a special pad while at work. The technology will take care of the rest.


Inca nu este fixat un pret, dar se doreste a fi un device ieftin, la indemana oricui. Nici sistemul de operare nu este cunoscut, se presupune ca va fi Linux sau Android. Din filmuletul de prezentare pare sa fie ceva asemanator Linux-Ubuntu, ca interfata grafica.
Mouse Box mini PC in carcasa de "soricel"

Pentru a putea trece de la faza de prorotip la faza de productie mai este un pas, iar pentru asta sunt in cautare da parteneri care sa-i ajute pentru a putea lansa produsul pe piata, ca produs de serie:


Your help is crucial for our team in order to turn the device prototype into a complicated preparation of Mouse-Box for mass production. We will be extremely grateful if you would like to support us with your knowledge and improve this project. If you own a firm or work in a firm which appreciates our achievement and can help us to reach our final goal, we kindly ask you to contact us. Don’t wait, get in touch with us right away!


Super tare, nu? Voi ce credeti?

Surse: mouse-box.com, thehackernews.com

PS. Tastatura ar fi singurul lucru care-i lipseste 🙂 .

2 Replies to “Mouse Box mini PC in carcasa de “soricel””

 1. Dr. Okun

  Ideea este interesanta, dar nu mi se pare chiar asa de practica pentru ca iti trebuie si un monitor si asta ar insemna sa ai unul la lucru, restaurant, scoala.
  Interfata arata ca Unity, poate e chiar Ubuntu pe el 🙂

  Reply
  1. VastIT Post author

   Intradevar in anumite situatii nu este o solutie, totusi daca lumea in care te invarti iti ofera acces la un monitor, poate si o tastatura, nu mai trebuie sa cari un laptop dupa tine. Mai poate fi util pentru unele companii, care in loc sa cumpere o unitate desktop cumpara doar un mouse 🙂 . Avantaje: spatiu, consum de energie, mobilitate…..

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.