Lansare Apple Watch pret si specificatii

Lansare Apple Watch pret si specificatii 1Tim Cook a gandit strategic. A asteptat ca MWC sa se termine si hopa lansare Apple Watch, printre altele (Apple TV box, MacBook). Marele eveniment,  Spring Forward pe nume, a avut loc astazi 9 martie la ora 19:00 (ora Romaniei), in San Francisco si a fost transmisa live (www.apple.com/live).


Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobilequickmobile


Ca sa fiu sincer, eu nu sunt fun SmartWatch in general, dar se pare ca gadget-ul a inceput sa prinda din ce in ce mai mult, iar producatorii incearca sa profite.

Revenind la Apple este sigur ca se va declansa isteria iar fanii vor face coada la magazine cu ceva zile inainte de lansare, adica 24 aprilie 2015, iar 10 aprilie este data de la care se poate face precomanda.

P: Oare cand ajunge Apple Watch la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Chiar daca am declarat ca nu sunt fun SmartWatch si vin in completarea ca nici Apple, pot recunoaste ca fara sa fiu rautacios ca produsele lor arata destul de bine, inclusiv Watch-ul⇓:

Lansare Apple Watch pret si specificatii

Dar sa vedem pe scurt cu ce se lauda Apple. Avem trei variante disponibile in doua tipuri de carcase, de 38 mm si de 42 mm:
Watch – versiunea standard, avand carcasa din otel inoxidabil, cu Retina display protejat de “sapphire crystal”, deci rezistent la zgarieturi, iar pretul va fi intre 549 de dolari si 1.049 de dolari, in functie de cureaua aleasa.

Watch Sport – vine intr-o carcasa dintr-un aliaj de aluminiu personalizat, cu un display dintr-o sticla speciala (“Strengthened, lightweight Ion-X glass”), rezistenta la zgrieturi si la socuri;

Watch Sport vine in doua culori: argintiu sau gri space, iar cureaua este realizata din material plastic de” inalta performanta” in patru variante de culori (white, blue, green, pink si black). Legat de pret gasim varianta de 349 de dolari pentru carcasa de 38 mm si 399 de dolari pentru cea de 42 mm.

Watch Edition – varful de gama, cu aur galben de 18 carate, cu display protejat de “sapphire crystal” si cu sase tipuri de curea (Midnight Blue Classic, Black Sport Band, Rose Gray Modern, White Sport, Black Classic si Bright Red Modern). Cand vine vorba de pret situatia devine periculos de grava, asta pentru ca incepe de la 10.000 de dolari. Un alt motiv pentru care nu este pe lista mea de cumparaturi 🙂 :

In plus mai stim ca bateria poate dura pana la 18 ore cu o utilizare normala, unul din motivele pentru care nu mi-as cumpara asa ceva. Nu-mi ajunge ca am grija telefonului pentru incarcare… O alta propretate este comunicarea cu iPhone prin Wi-Fi și Bluetooth si da, poti afla pulsul.

Pe partea de software, Kevin Lynch (Apple Watch software chief) a dezvaluit ca sunt implicate nume mari din industria, iar printre aplicatii/functii au fost enumerate: Apple Pay, Activity, Calendar, Mesenger, Phone, Mail, Workout, Instagram, Twitter, Uber, WeChat, W Hotels, Maps si inevitabil App Store (vezi mai multe aici).

Sunt tare curios daca primul ceas din istoria Apple va avea succes.

surse: apple.com, theverge.com,
Lansare Apple Watch pret si specificatii ss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.