Samsung Galaxy S6 prelansare la eMAG si Vodafone

Samsung Galaxy S6 prelansare la eMAG si Vodafone2Au trecut 5 zile de cand Samsung a lansat Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, noile telefoane varf de gama si deja lumea se intreaba cand vor ajunge in Romania. Pe surse sunt tot felul de informatii legat de “aterizarea” lui Galaxy S6 in Romania, dar eu pana nu-l vad nu mai cred nimic.

Cei de la eMAG au dedicat deja o pagina de prelansare: http://www.emag.ro/prelansare/samsung_galaxy_s6, unde evident este un formular de inregistrare la newsletter-ul lor. Nici cei de la Vodafone nu s-au lasat mai prejos, asa ca au “confectionat” si ei repejor o pagina dedicata celor 2 vedete de la Samsung:  https://www.vodafone.ro/personal/campanii/samsung-galaxy-s6/, unde cum era de asteptat formular de inregistrare la newsletter este prezent.

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Evident ca si cei de la Telekom sunt prezenti oarecum in aceasta campanie de prelansare, asa ca anunta prin pagina lor de facebook ca “Smartphone-ul va fi disponibil în oferta Telekom Romania Romania în curând. Lansarea comercială a smartphone-ului în Romania va avea loc pe data de 17 aprilie”.

Samsung Galaxy S6 prelansare la eMAG si Vodafone

Deci daca este sa ne luam dupa aceasta postare, aflam ca 17 aprilie este lansarea oficiala in Romania, iar cum toata lumea a preluat stirea precum Vodafone a facut anuntul de lansare tot pe 17 aprilie, pei asa o fi. Asa ca din acea data urmeaza sa curga ofertele de tip precomanda, iar telefoanele sa apara efectiv in stocuri ceva mai tarziu, spre sfarsitul lunii aprilie, daca nu la inceputul lui mai 🙂 .

Samsung Galaxy S6 prelansare la eMAG si Vodafone

Probabil vor fi diverse site-uri care vor musca din start si le vor aduce pe cai mai putin oficiale, incercand sa speculeze momentul. Daca sunteti tentati de astfel de oferte, mare atentie sa nu va pacaliti. Pot spune ca eu nu as profita de o astfel de situatie, doar de dragul de a castiga cateva zile de utilizare. De ce? Este simplu, sa nu i-au teapa, iar nu in ultimul rand pretul care va fi prea mare, mai ales ca se preconizează ca oficial va fi undeva pe la 700 euro pentru Galaxy S6 de 32GB iar Galaxy S6 Edge cu aceeasi capacitate de stocare undeva pe la 850 euro, la liber evident.

Deci relax 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.