Lenovo lanseaza noua generatie de monitoare ThinkVision T

Lenovo lanseaza noua generatie de monitoare ThinkVision T ssEste un inceput de an bogat in lansari de produse IT. Cei de la Lenovo lanseaza astazi 11 martie, o noua generație de monitoare ThinkVision T, cu certificari noi de mediu si un design imbunatatit.

Monitoare ThinkVision T au un profil mai subtire si dispun de suport cu multiple posibilitati de ajustare: ridicare, inclinare, pivotare si rotire, oferind astfel o pozitionare perfect ergonomica si posibilitatea de rotire pentru urmarire pe format portret sau landscape.

Pentru ca rama are o grosimea egala, pe toate cele patru laturi, plus sistemul de management al firelor Tiny L-Bracket, faciliteaza instalarea si folosirea unui numar mai mare de monitoare simultan.

Lenovo lanseaza noua generatie de monitoare ThinkVision TLenovo se lauda ca noua gama de monitoare au unghi de vizualizare de 178/178, respectiv T2424p, T2324p, T2224p, T2454p, iar modelul T2224z are capabilitati VOIP. In rest toate monitoarele sunt echipate cu porturi USB 3.0, HDMI 1.4 si DisplayPort 1.2.

P:  Vezi oferta de Monitoare la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Pe langa “imbunatatirea substantiala a unghiului de vizionare”, panoul de control integrat permite o fidelitate mai accentuata a redarii culorilor. in plus contrastul si timpul de raspuns au fost imbunatatite. Modelul T2224z beneficiaza de o camera video Full HD care “ofera o experienta fara precedent de utilizare a serviciilor VOIP”. Toate astea si datorita microfonului digital si a butoanelor dedicate, printre care se regaseste cel pentru blocarea camerei video sau cele de control al volumului. 

Lenovo lanseaza noua generatie de monitoare ThinkVision T

Lenovo lanseaza noua generatie de monitoare ThinkVision TNoile modele T2254p si T2254 sunt dotate cu ecran de 22 inch si au aspect de redare 16:10. Modelele cu panel TN au o rezolutie de 1680 x 1050 pixeli si o rata de contrast de 1000:1, in plus beneficiaza de un unghi de vizualizare de 170/160 si un timp rapid de raspuns, de 5 milisecunde.

Cei de la Lenovo, evident tintesc catre zona de business, mizand atat pe calitate, performanta ridicata cat si pe flexibilitate si spatiu de utilizare, conform Darren Chia, Executive Director și General Manager, Lenovo Visuals Business:


“Noua serie de produse  ThinkVision T se concentrează pe livrarea unei experiențe de utilizare impresionante, cu ajutorul caracteristicilor inovative disponibile pe multiple configurații, astfel încât să îi ajute pe utilizatori să rezolve nevoile de spațiu și să își exploateze potențialul creativ”,
…..
Utilizatorii din segmentul profesional, care cer o performanță ridicată a monitoarelor, pot conta pe acuratețea vizuală și pe calitatea produselor din seria T, care dispun acum de un design fluid și rafinat.”


Datorita noului designul si al sistemului Tiny L-Bracket (sistem ce poate fi atasat pe partea din spate), cu noilor monitoare din seria T  se poate economisi si in acelasi timp aerisi spatiul de lucru. Un lucru destul de important avand in vedere costul pe metru patrat cu chiria 🙂 .

Dar sa vedem cand vor fi disponibile si la ce preturi:
ThinkVision T2224p disponibil incepand cu 1 aprilie 2015, pret de lista de 171 de euro;
ThinkVision T2224z disponibil incepand cu 1 aprilie 2015, pret de lista de 212 euro;
ThinkVision T2324p disponibil incepand cu 21 martie, pret de lista de 199 de euro;
ThinkVision T2454p disponibil incepand cu 21 martie, pret de lista de 289 de euro;
ThinkVision T2424p disponibil incepand cu 15 martie, pret de lista de 198 de euro;
ThinkVision T2254p disponibil incepand cu 25 martie, pret de lista de 177 de euro;
ThinkVision T2254 disponibil incepand cu 20 martie, pret de lista de 174 de euro;
Sistemul Tiny L-Bracket este disponibil la un pret de lista de 30 de euro.

Par sa fie preturi rezonabile pentru specificatiile si imbunatatirile cu care se lauda.

Galerie FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.