Mobile MANIA la eMAG cu reduceri la telefoane, tablete si laptopuri

Mobile MANIA la eMAG cu reduceri la telefoane, tablete si laptopuriUPDATE 27 Martie:
Campanie celor de la eMAG, mobile MANIA, se prelungeste cu inca 3 zile. Astfel de astazi 27 martie si pana pe date de 30 martie, ramane in picioare oferta celor de la eMAG cu reduceri la echipamentele portabile, dupa cum spune anuntul:


Bucura-te la maximum de tot ce poate da jucaria ta mobilă echipand-o cu cele mai hot accesorii ale momentului! Totul este si mai free-style, și mai dinamic cand ai super oferte la smartwatch-uri, casti audio, boxe portabile, acumulatori, huse cool, tastaturi pentru tablete si multe alte accesorii indispensabile gadget-urilor tale!


mobil MANIA la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r cu reduceri la telefoane, tablete…

Daca va era dor, astazi avem o noua campanie la rubrica Nebunia Promotiilormobile MANIA la eMAG cu reduceri la telefoane, tablete si laptopuri, chiar si la smartwatches. Campania este valabila 3 zile, in perioada 25 -27 martie, iar reduceri par sa fie de pana la 35%.

Probabil ca au vrut sa raspunda concurentei, care a inceput acum cateva zile o campanie asemanatoare (Altex si evoMAG au reduceri la telefoane, tablete si laptopuri).

Mobile MANIA la eMAG cu reduceri la telefoane, tablete si laptopuri

Evident exista o pagina dedicata campaniei inceputa astazi, http://www.emag.ro/cmp/mobilemania/, iar categoriile sunt putine:
Telefoane
Tablete
Laptopuri si periferice
Smartwatches si accesorii

N-am facut verificari la oferte inceputa astazi. Daca gasiti ceva interesant puteti sa impartasiti cu noi mai jos.


UPDATE:
mobilMANIA aduce, printre altele, reducere de 17% la Apple iPhone 5S, 16GB, la 2.199 lei, (vezi link aici); 30% reducere la Apple iPad Air, 16GB, Wi-Fi, Space Grey, la 1.599 lei, (vezi link aici); o alta reducere de 26% la tableta Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A, la 499 lei, (vezi link aici) si laptopul Asus X451MAV-VX295B cu Windows 8.1, la 899 lei, (vezi link aici).

Evident ca Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge inca nu sunt incluse in aceasta campanie…este prea devreme 🙂 .

Nu mai este mult si incepe nebunia de PASTE, asa ca sa va tineti bine ca vor fi din ce in ce mai multe oferte in perioada ce urmeaza.

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.