Samsung Galaxy S6 permite stergerea aplicatiilor preinstalate!

Samsung Galaxy S6 permite stergerea aplicatiilor preinstalate!Cei de la Samsung par sa fie din ce in ce mai atenti la criticile si solicitarile clientilor, astfel o data cu modelel Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge exista posibilitatea de a dezinstala aplicatiile preinstalate pe care Samsung le-a integrat la cele 2 telefoane.

Daca este sa fie adevarat, este un lucru destul de natural care trebuia sa se intample.

P: Samsung Galaxy S6 si S6 Edge la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Daca ma intrebati pe mine, multe din aplicatiile respective sunt junk, mancatoare de resurse (bloatware). Cei de la XDA au fost cei care au semnalat noua isprava a celor de la Samsung, cu ajutorul unui membru de pe forum care a publicat cateva poze care vor sa confirme acest lucru.

Samsung Galaxy S6 permite stergerea aplicatiilor preinstalate!De obicei astfel de aplicati sunt blocate, fara a putea fi dezinstalate, iar utilizatorii raman cu ele pe cap chiar daca nu le vor folosi ever. Samsung este printre campioni atunci cand vine vorba de numarul aplicatiilor preinstalate, iar criticile aparute pe acest subiect pare sa fi dat roade. Astfel au anuntat ca o data cu Galaxy S6, au redus numarul de aplicatii pre-instalate cu aproape 40%.

Samsung Galaxy S6 permite stergerea aplicatiilor preinstalate

In imaginile postate pe forum, se pot observa aplicatii pe care le poti dezactiva sau chiar dezinstala, spun cei de la cnet.com. Printre ele S Health, S Voice si alte aplicatii Google, inclusiv YouTube, Gmail, Google+,  sau chiar Google Play Store. Insa daca privesti cu atentie pozele de pe xda-developers.com, sincer nu sunt foarte convins ca este adevarat. Par sa fie scurtaturi ale aplicatiilor de pe ecran (home screen), pe care le poti sterge…sper sa ma insel.

Insa daca ma insel, TouchWiz-ul iti va permite sa dezinstalezi aplicatiile preinstalate, chiar si cele marca de Samsung. Daca faci acest lucru si-ti pare rau, cea ce mai cam indoiesc, evident le poti descarca si astfel reinstala folosind Google Play Store sau chiar Samsung Galaxy Apps.

PS. Era sa uit, Microsoft isi vara coada din ce in ce mai mult in Android, iar Samsung pare sa de-a o mana de ajutor cu cele 3 aplicatii preinstalate: Skype, OneNote şi OneDrive.

surse: xda-developers.com, cnet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.