MWC2015 Lenovo a lansat Pocket Projector si A7000 cu tehnologia Dolby Atmos

Tot astazi, o data cu VIBE Shot, la Barcelona in cadrul MWC2015 Lenovo a lansat Pocket Projector si A7000 cu tehnologia Dolby Atmos. MWC2015 Lenovo a lansat Pocket Projector si A7000 cu tehnologia Dolby AtmosLenovo Pocket Projector – proiectii oriunde cu dispozitivele Android

Lenovo Pocket Projector de dimensiuni reduse si care este dedicat pasionatilor de continut multimedia, care s-au plictisit de ecranele mici ale telefoanelor smart si vor pur si simplu sa beneficieze de o experienta pe un “ecran” de dimensiuni mai mari.

P: Probabil aici va afisa eMAG noul Lenovo Pocket ProjectoreMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Pocket Projector de la Lenovo permite conectarea prin Miracast si/sau DNLA si este compatibil cu dispozitivele cu sistemele de operare Android v4.3 sau superior, cu dispozitivele Windows 8,1 si cele iOS.

Cu o diagonala de peste 110 inch, Lenovo Pocket Projector poate proiecta filme, fotografii sau prezentari de business pe orice perete sau suprafata neteda, in conditii de luminozitate scazuta. Asta pentru ca are o putere de 50 de lumeni si poate reda imagini colorate si luminoase pe care le  corecteaza automat de orice distorsiune, permitand utilizatorilor sa-l roteasca la 90 de grade.

MWC2015 Lenovo a lansat Pocket Projector si A7000 cu tehnologia Dolby Atmos

Un punct forte este bateria care are o autonomie de 2 ore, astfel este posibila vizionarea unui film intreg, fara a fi nevoie sa-l conectezi la o sursa de curent. In plus, mini proiectorul este echipat cu 2 difuzoare, iar Lenovo se lauda ca “reda un sunet puternic”.

Legat de instalarea, Lenovo spune ca sunt necesare doar cateva secunde, dupa care Lenovo Pocket Projector poate reda continut de pe smartphone prin conexiune wireless via DNLA sau Miracast.

Suplimentar proiectorul poate reda cele mai utilizate formate multimedia si ofera pana la 32 de GB spatiu de stocare prin conectarea unui card microSD.

Lenovo Pocket Projector este usor si compact pentru a incapea in orice buzunar, iar daca sunteti curiosi va fi disponibil mai repede decat VIBE Shot, astfel incepand cu luna mai il vom putea achizitiona la un pret de pornire de 249 de dolari.

MWC2015 Lenovo a lansat Pocket Projector si A7000 cu tehnologia Dolby Atmos

MWC2015 Lenovo a lansat Pocket Projector si A7000 cu tehnologia Dolby AtmosLenovo A7000 creat pentru divertisment, primul smartphone echipat cu tehnologia Dolby Atmos

Lenovo A7000 se lauda cu un ecran de 5,5 inch, cu rezolutie HD si unghiuri de vizualizare foarte mari, un procesor MediaTek True8Core, două camere foto si ruleaza sistemul de operare Android 5.0. In plus A7000, la fel ca si VIBE Shot, este un smarphone dual SIM, cu modul 4G LTE.

P: Probabil aici va afisa eMAG noul Lenovo A7000eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Legat de tehnologia Dolby Atmos, cu care Lenovo se lauda ca este disponibila in premiera pe un smartphone, putem spune ca-si “pune amprenta asupra experientei de utilizare unde sunetul oamenilor, al locurilor si muzica sunt mai intense, cu o claritate si o profunzime uimitoare”. In plus Lenovo se lauda ca vocile si zgomotele sunt redate cu o plaja de frecvente mai mare si cu un volumul de redare “mai consistent”.


Tehnologia Dolby Atmos a fost dezvoltata şi perfectionata pentru salile de cinema si este extrem de apreciata pe dispozitivele home theatre”.
John Couling, vicepreşedinte senior, E-Media Business Group, Dolby Laboratories.


Lenovo A7000 se doreste a fi un dispozitiv “foarte portabil”, avand o grosime de 7,9 mm şi o greutate de 140 de grame.

Ca si VIBE Shot, A7000 include aplicatiile caracteristice Lenovo DOit: SHAREit, pentru partajarea de  fisiere, fotografii si a altor tipuri de continut; SYNCit, pentru un back-up sigur al contactelor, al mesajelor sau al istoricului apelurilor. SNAPit Camera este disponibila doar pe VIBE Shot.

Smartphone-ul va fi disponibil incepand cu luna martie (in tarile in care Lenovo comercializeaza smartphone-uri), deci din aceasta luna, in doua variante de culori: Onyx Black sau Pearl White, iar pretul de pornire este de 169 de dolari.

GALERIE FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.