MWC2015 Lenovo a lansat VIBE Shot primul camera-smartphone 2 in 1

Astazi 2 martie la Barcelona, in cadrul MWC2015 Lenovo a lansat VIBE Shot, pe langa alte 2 produse (A7000 si Pocket Projector) , cu care vor sa puncteze in zona de mobilitate si de unde spera sa acapareze o parte importanta din aceasta nisa.

MWC2015 Lenovo a lansat VIBE Shot primul camera-smartphone 2 in 1

MWC2015 Lenovo a lansat VIBE Shot primul camera-smartphone 2 in 1

Cei de la Lenovo l-au gandit pe VIBER Shot ca un multifunctional (camera-smartphone):


Primul camera-smartphone 2 în 1 Lenovo, modelul VIBE Shot este într-adevăr un dispozitiv multifuncțional. Este în primul rând o cameră foto pe care pasionații o vor îndrăgi, dar este şi un smartphone performant.


P: Probabil aici va afisa eMAG noul Lenovo VIBE ShoteMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Pentru ca este gandit in primul rand ca o camera foto, VIBE Shot este “accesorizat” cu un ecran generos Full HD de 5 inch si cu o camera principala avand o rezoluție de 16 megapixeli, care dispune de un obiectiv modular realizat din şase piese. In plus camera are un senzor full frame în format 16:9, optimizata pentru lumina scazuta, un blitz tricolor si un stabilizatorul de imagine, reducand astfel din problema cu “tremurul si miscarile mainii”. Mai mult camera foloseste focus cu infrarosu, care este de doua ori mai rapid decat un sistem autofocus clasic şi decat butonul declansator.

MWC2015 Lenovo a lansat VIBE Shot primul camera-smartphone 2 in 1

Revenind la specificatii VIBE Shot este un telefon Dual SIM care este echipat cu Android 5.0 Lollipop, un procesor Qualcomm Snapdragon, spatiu de stocare de 32 GB care poate fi extins cu un MicroSD pana la 128 GB, modul LTE si Wi-Fi, iar cireasa de pe tort este camera fronta de 8 megapixeli.

Ca design aflam ca VIBE Shot vine intr-o carcasa “subtire si usoara de aluminiu, disponibila in mai multe culori: rosu, alb sau gri”.

Ca si A7000, VIBE Shot include aplicatiile caracteristice Lenovo DOit: SHAREit, pentru partajarea de  fisiere, fotografii si a altor tipuri de continut; SYNCit, pentru un back-up sigur al contactelor, al mesajelor sau al istoricului apelurilor. Suplimentar VIBE Shot beneficiaza si de SNAPit Camera, pentru a oferi mai multe moduri de fotografiere si functii profesionale.

Legat de disponibilitate si pret, VIBE Shot va fi disponibil incepand cu luna iunie în tarile in care Lenovo comercializeaza smartphone-uri, iar pretul de pornire pleaca de la 349 dolari.

Mai multe informatii despre MWC2015 Lenovo puteti gasi si pe http://news.lenovo.com/MWC2015/.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.