Google Photos-Spatiu de stocare nelimitat si gratuit pentru poze si video

Google Photos-Spatiu de stocare nelimitat si gratuit pentru poze si videoEditia din acest an Google I/O a venit cu vreo cateva lucruri interesante.

Pe langa viitoarea versiune de Android M, cei de la Google au anuntat un nou serviciu Google Photos, unde se pot stoca gratuit poze si clipuri video, fara limita de spatiu.

Singura limitare pe care serviciul o are pentru versiunea gratuita, este calitatea maxima impusa: pentru video cu rezolutie maxima de 1080p, iar in cea ce priveste pozele limitarea este de 16 megapixeli. Eu zic ca-i arhisuficient pentru un majoritatea dintre noi. Evident daca vrei mai mult ai la indemana si varianta cu plata.

In plus Google Photos este disponibil atat pentru Android cat si pentru Windows si/sau iOS. Eu am fost curios si l-am instalat pe Android si binenteles l-am pus la treaba 🙂 .

Asa ca daca nu ai probleme de intimitate Google Photos este o cea mai la indemana alternativa la solutiile de stcare/backup gratuita, cu spatiu nelimitat pentru foto/video in cloud…tu ce crezi?

Legat de evenimentul Google I/O poti vedea ce se intampla pe link-ul live https://events.google.com/io2015/# unde sunt 3 canale pe care le poti accesa.

Google Photos-Spatiu de stocare nelimitat si gratuit pentru poze si video

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.