Lenovo lanseaza 3 noi laptopuri la Tech World – Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100

Astazi 27 Mai, in cadrul evenimentului Tech World de la BEIJING, Lenovo lanseaza 3 noi laptopuri: Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 10. Primele 2 (Lenovo Z41 si Lenovo Z51), dispun optional de o camera Intel RealSense 3D si sunt destinate iubitorilor de muzica si filme. In schimb Ideapad 100 este ideal pentru consumatorii care au nevoie doar de caracteristicile esentiale ale unui laptop.

Lenovo lanseaza 3 noi laptopuri la Tech World - Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100

Lenovo Tech World este primul eveniment global exclusiv al companiei, care are loc la Beijing si prezinta cele mai noi inovatii tehnologice. Noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 si ideapad 100 se doresc a fi “la fel de versatile precum clientii Lenovo”.
P: Vezi produsele Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Chiar daca utilizatorii au nevoie doar sa creeze si sa editeze continut sau isi doresc o experienta multimedia completa pentru a se bucura de muzica si clipuri video, noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100 sunt ideale pentru utilizatorii care apreciaza un design simplu și functional.

Lenovo Z41 si Lenovo Z51 – statii de lucru de ultima generatie pentru iubitorii de muzica si filme

Lenovo lanseaza 3 noi laptopuri la Tech World - Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100Noile laptop-uri Lenovo Z41 si Lenovo Z51, de 14, respectiv 15 inch, sunt in mod egal centre de divertisment pentru acasa, cat si statii de lucru puternice. Cu un ecran FHD, placa grafica AMD optionala si sistem Dolby DS 1.0 Home Theater Surround pentru sunet si efecte vizuale clare, laptop-urile se preteaza pentru video streaming si descarcarea melodiilor si jocurilor. In plus Lenovo Z41 si Lenovo Z51 beneficiaza de o tehnologie WiFi 802.11 a/c avansata si maresc de pana la trei ori viteza conexiunii la internet comparativ cu laptop-urile obisnuite, pentru navigare pe web, streaming si descarcare de continut mult mai rapide. Proiectate pentru productivitate, noile laptop-uri sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 si dispun de pana la 1 TB spatiu de stocare. Lenovo Z51 si Lenovo Z41 ies in evidenta prin optiunile lor de culoare: negru abanos, alb mat si rosu aprins (pentru modelele cu diagonala de 14 inci).

Camera revolutionara Intel RealSenseTM 3D incorporata in noul Lenovo Z51

Lenovo Z51 dispune, de asemenea, de o camera optionala Intel RealSenseTM 3D care aduce la viata o lume captivanta in 3D. Cu o rezolutie 1080p si un senzor de profunzime si culoare, camera 3D revolutionara permite noului laptop Lenovo Z51 sa “vizualizeze” si sa surprinda imagini profunde, ca cele surprinse de ochiul uman. Utilizatorii pot scana si printa obiecte 3D, pot juca jocuri 3D sau pot controla laptop-ul cu ajutorul gesturilor. Acestia pot crea, de asemenea, o experienta video mai realista prin schimbarea fundalului si partajarea continutului.

Lenovo ideapad 100 – laptop-ul ideal echipat cu cele mai esentiale caracteristici

Lenovo lanseaza 3 noi laptopuri la Tech World - Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100Lenovo a creat laptop-ul ideapad 100 pentru clientii care au nevoie doar de caracteristicile cele mai importante, cum ar fi navigarea pe Internet, crearea de continut si gestionarea listelor. Acesta vine in configuratii cu procesor Intel BayTrail-M N3540, de pana la 500 GB de spatiu de stocare pe HDD si placa video integrata Intel Graphics, care ofera procesare rapida, spatiu amplu de stocare si imagini de calitate. Noul laptop ideapad 100 functioneaza pana la 4 ore fara a fi conectat la o sursa de curent, astfel incat utilizatorii sa poata lucra, naviga online si viziona clipuri video cu intreruperi minime. Cu dimensiuni de doar 20,2 mm pentru diagonala de 14 inch si 22,6 mm pentru cea de 15 inch, laptop-ul subtire si elegant ideapad 100 vine cu finisaje de culoarea negru abanos care il fac sa se diferentieze de un design pentru modele entry-level. Pornind de la un pret incredibil de accesibil de 249 dolari, noul ideapad 100 se potriveste cu aproape orice buget.

Lenovo lanseaza 3 noi laptopuri la Tech World – Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100

Lenovo Z51 de 15 inch va fi disponibil incepand cu luna iunie la partenerii autorizati Lenovo, iar Lenovo Z51 cu camera optionala Intel RealSenseTM 3D, cu procesor Intel Core i5 si memorie de 8GB are un pret de pornire de la 2999 lei. Inclusiv noile notebook-uri Lenovo Ideapad 100 de 14 si 15 inci vor fi disponibile la partenerii autorizati Lenovo, iar pretul va porni de la 1499 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.