Noul Lenovo ThinkPad 10, o tableta cu Windows 10 lansata la Tech World

Lenovo cu primul centru global de inovatie High Performance ComputingLenovo a lansat astazi la Beijing, in cadrul evenimentului Tech World noua tableta pentru mediul de business ThinkPad 10.

Dupa ziua de ieri cand Lenovo a lansat 3 noi laptopuri – Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100, astazi a venit randul unei tablete dotate cu Windows 10.
P: Vezi tablete Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Noua tableta Lenovo dispune de:
– ThinkPad Pen Pro cu tehnologie WRITEit pentru o experienta mai exacta de utilizare a pen-ului
– Un ecosistem de accesorii livreaza o experienta complete de PC, pastrand versatilitatea unei tablete
Windows 10 si Securitate imbunatatita, cu criptare dTPM, creat pentru mediul Enterprise
Noul Lenovo ThinkPad 10, o tableta cu Windows 10 lansata la Tech WorldLenovo continua sa extinda ecosistemul bogat de accesorii pentru ThinkPad 10, incluzand noua tastatura ThinkPad Folio, ce ofera o experienta superioara de utilizare.

Utilizatorii de tehnologie mobile pentru segmentul de business care au dificultati in a alege intre un laptop si o tableta vor avea la indemana noua tableta ThinkPad 10 datorita modurilor flexibile de lucru pe care le ofera. Creat pentru o experienta completa de PC asigura performanta de care au nevoie utilizatorii atunci cand lucreaza la prezentari sau alte documente, scriu/verifica email-ul, sustin conferinte video si multe altele. Echipata cu Windows 10 si procesor Intel Atom quad core, tableta de 10 inci poate fi atasata la tastatura optionala ThinkPad 10 Folio Keyboard, la cea ThinkPad 10 Ultrabook sau, optional, la ThinkPad Tablet Dock pentru a fi conectata la periferice precum monitoare sau imprimante.

Noul Lenovo ThinkPad 10, o tableta cu Windows 10 lansata la Tech World

ThinkPad 10 tine pasul cu cerintele de flexibilitate si usurinta de utilizare, chiar daca este folosita ca o tableta. Cu o durata de viata a bateriei de 10 ore, utilizatorii pot sta departe de sursa de curent si se pot deplasa mai mult. Pe teren, utilizatorii se pot bucura de ecranul tactil IPS cu rezolutie WUXGA 1920×1200, ce poate fi utilizat impreuna cu filtrul Anti-Glare Film, pentru o vizibilitate mai buna in lumina soarelui, sau cu filtru 4-way Privacy Film, pentru protejarea informatiilor. Impreuna cu ThinkPad Pen, tableta ofera posibilitatea de a vizualiza sau de a naviga cu usurinta prin continut. Utilizatorii isi pot imbunatati experienta de scris descarcand aplicatia WRITEit, care permite scrierea cu stiloul in aproape orice camp care accepta introducerea literelor, dar si transformarea scrisului de mana in text.  Pentru fotografii, aplicatia QuickShot declanseaza imediat camera de 5MP printr-o simpla miscare, ajutand utilizatorii sa realizeze instantanee de fiecare cand vor. Cu ajutorul capabilitatilor 3G/4G, utilizatorii se pot conecta oriunde in lume.   

Multe aplicatii utilizate pe teren solicita conexiunea de date si acces la informatiile companiei, intr-un mediu securizat. Caracteristicile de mobilitate ale acestui dispozitiv sunt completate de cele de securitate: tableta dispune optional de criptare dTPM, cititor de amprenta sau card reader inteligent. Lenovo ofera servicii si suport business pentru tableta, inclusiv pentru modele personalizate, pentru aplicatii de marcare si etichetare cu laser, suport prioritar, imagistica si altele.

ThinkPad 10 va fi disponibil la nivel global la finalul acestei veri la un pret de pornire de $549. Urmatoarele accesorii vor fi de asemenea disponibile la lansare:

Tastatura ThinkPad 10 Folio – $110
Tastatura ThinkPad 10 Ultrabook – $119
Carcasa QuickShot – $45
Tablet Dock – $129
ThinkPad Pen Pro – $40
Carcasa protectoare ThinkPad – $55
Geanta pentru umar ThinkPad Protector Should Strap – $10
Filtru 3M 4-way Privacy film – $70
Filtru 3M Anti-glare film – $30
Kensington MiniSaver Lock – $50
ThinkPad Micro HDMI to VGA adapter – $40
ThinkPad 10 Folio Wrap – $30
incarcator ThinkPad 10 DC – $50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.