Oracle anunță noua platformă Oracle Cloud pentru integrare cu Oracle SOA Cloud și Oracle API Manager Cloud Services

Oracle anunță noua platformă Oracle Cloud pentru integrare cu Oracle SOA Cloud și Oracle API Manager Cloud ServicesComunicat de presa OracleREDWOOD SHORES, California – 28 septembrie 2015:

“Oracle anunță Oracle SOA Cloud Service și Oracle API Manager Cloud Service, noile completări ale platformei de integrare Oracle Cloud, o suită cuprinzătoare de servicii integrate, ce permite utilizatorilor să încorporeze rapid aplicații Cloud și on-premise. Aceste două servicii Cloud se alătură celorlalte servicii iPaaS ale Oracle, inclusiv Oracle Integration Cloud, care a fost anunțat în luna iunie a acestui an.

P: vezi oferta de astazi de la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Utilizând ca bază suita de top a industriei, Oracle SOA, Oracle SOA Cloud Service este o platformă de integrare unificată și cuprinzătoare, construită pentru cerințele variate ale dezvoltatorilor. Aceasta asigură provizionare ușoară, management simplificat, actualizări automate, cât și abilitatea de a scala cu ușurință, permițând utilizatorilor să dezvolte și să lanseze rapid proiecte API și de integrare, pentru a livra mult mai repede servicii inovatoare. În plus, aceasta susține integrarea hibrid, prin caracteristica sa de implementare portabilă, permițând utilizatorilor să migreze cu ușurință platforma de integrare din Cloud către on-premise și înapoi, pentru a susține schimbarea cerințelor de business. Capacitatea de portabilitate este ideală pentru organizațiile care doresc să își mute volumele de muncă integrate în Cloud, să dezvolte dev/test în Cloud, dar să lanseze și producția on-premise, la fel ca și în cazurile de schimbare de conformitate regulamentară, unde o aplicație lansată în Cloud necesită să fie mutată on-premise.

Agilitatea este cheia supraviețuirii și succesului în mediul de business actual. În timp ce organizațiile au nevoie să construiască rapid și să adapteze aplicațiile existente pentru mobil, să le integreze în Cloud și să le conecteze la dispozitive IoT, pentru ca sistemele existente să rămână competitive, complexitatea și nivelul noilor aplicații este fără precedent. Organizațiile pun tot mai mult accentul pe API-uri bazate pe REST și SOAP, ca o strategie pentru a diminua acest risc. Oracle API Manager Cloud Service permite dezvoltatorilor să creeze noi API-uri pentru a le expune clienților interni sau externi într-un mod sigur, ajutându-i să dezvolte oferte inovatoare pentru utilizatorii finali.

Echipele IT se confruntă cu perioade lungi, necesare pentru a pregăti platforma de integrare, deseori cu o capacitate inflexibilă, o infrastructură de management manuală, costisitoare și activități de mentenanță consumatoare de timp, ce îngreunează în mod semnificativ viteza inovației ”, spune Amit Zavery, Senior Vice President Oracle Cloud Platform. „Serviciile Oracle SOA Cloud și Oracle API Manager Cloud le permit clienților noștri să pregătească integrarea și managementul platformelor API pentru dezvoltatori, simplificând etapele administrative, pentru a putea accelera inovația.”

„Portofoliul iPaaS al Oracle, care acum include Oracle SOA Cloud Service și Oracle API Manager Cloud Service, respectă diverse cerințe de integrare și susține cazuri multiple de utilizare necesare business-urile digitale din ziua de astăzi”, spune Ravi Gade, Senior Director Aplicații IT la Calix. „Împuternicește dezvoltatorii de integrare să se focuseze pe inițiativele strategice prin simplificarea administrării și configurării platformei de integrare.”

Oracle Cloud Platform pentru integrare

Portofoliul Oracle Cloud Platform pentru integrare asigură o varietate de servicii de integrare dezvoltate pentru utilizatori specifici, ce ajută la simplificarea și accelerarea integrării aplicațiilor Cloud și on-premise. Cu serviciul său simplu și intuitiv de integrare a aplicațiilor, Oracle Integration Cloud este ideal pentru Aplicațiile IT și integrarea aplicațiilor SaaS ale LOB. Pe de altă parte, Oracle SOA Cloud a fost conceput pentru integrarea dezvoltatorilor și furnizează o platformă de integrare completă cu control fin și abilitatea de a susține diverse cazuri de utilizare, inclusiv dev/test, lift și shift, etc. Portofoliul include Oracle SOA Cloud Service, Oracle Integration Cloud Service și Oracle API Manager Cloud Service.

88% dintre respondenții implicați într-un recent sondaj Ovum înclină pentru adoptarea platformelor de integrare bazate pe Cloud pentru cazurile de utilizare adecvate, ceea ce demonstrează că companiile conștientizează nevoia unei abordări agile a integrării hibrid. Digitalizarea și necesitatea unei agilități sporite la un cost de proprietate diminuat determină adopția soluțiilor de integrare hibride cu o combinație SOA și iPaaS ca fiind o soluție preferată. Companiile ar trebui să planifice distribuția proceselor de integrare într-o măsură ce asigură utilizarea eficientă a ambelor infrastructuri, atât în Cloud, cât și on-premise și a utilizării lor operaționale”, declară Saurabh Sharma, Senior Analyst, middleware la Ovum.

Portofoliul unificat iPaaS al Oracle, care include Oracle Integration Cloud Service și Oracle SOA Cloud Service, combinat cu suita sa on-premise SOA Suite, permite utilizatorilor să faciliteze complexitatea integrării hibride.”

Platforma Oracle Cloud

Parte a Oracle Cloud, Platforma Oracle Cloud experimentează creșteri exponențiale și susține deja câteva dintre cele mai recunoscute organizații ale lumii. Mai mult de 2.500 de consumatori utilizează Platforma Oracle Cloud. Aceasta include servicii pentru Application Development, Business Analytics, Content and Collaboration, Data Management, Integration, și Mobile.

Oracle Cloud continuă să dea dovadă de o puternică adaptare, susținând peste 70 de milioane de utilizatori și mai mult de 33 de miliarde de tranzacții în fiecare zi. Rulează pe 54.000 de dispozitive și pe mai mult de 700 petabytes de stocare în 19 centre de date din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.