Saptamana Devoratorilor de Preturi la Altex 8-14 Octombrie 2015!

Saptamana Devoratorilor de Preturi la Altex 8-14 Octombrie 2015altex


Saptamana Devoratorilor de Preturi la Altex 8-14 Octombrie 2015!De maine 8 Octombrie, avem parte de o noua campanie Saptamana Devoratorilor de Preturi la Altex, campanie care se va desfasura in perioada 8 – 14 Octombrie. Apropo, a trecut doar saptamana de la ultima Noaptea Devoratorilor de Preturi, iar numele de Saptamana Devoratorilor este “imprumutat” de la Flanco.

Saptamana Devoratorilor de Preturi la Altex 8-14 Octombrie 2015altex


UPDATE3: La ora 9:00 Altex a dat startul campaniei si dupa o mica verificare constat ceva reduceri dar nu m-au dat pe spate: pretul la SAMSUNG Galaxy S5 a scazut un pic iar acum este 1699 lei, iar SAMSUNG Galaxy S6 Edge+ de 32GB, are o reducere de 400 lei, iar pretul afisat este de 3299 lei. Si memoria KINGSTON microSDHC 16GB clasa 10 + adaptor are un pret bun la 27 lei.

Daca gasiti ceva interesant lasati un comentariu mai jos, sa afle tot poporul 🙂 .


UPDATE2: Nici ora 8:00 nu este cu noroc! Mai asteptam…


UPDATE: Este ora 7:30 si Altex inca nu a pornit Campania!!! Posibil sa inceapa pe la 8.


Cred ca este a 2-a campanie de acest fel anuntata de Altex in acest an, dupa cea din Iunie, cand au fost cateva produse cu reduceri bunicele: un Smart TV, webOS, 106 cm, LG42LB650V care avea pretul de 1799 lei de exemplu, sau reducerea le SAMSUNG Galaxy S5, care era la pretul de 1759 lei.

Recomand sa verificati preturile cu cele de pe la concurenta, mai ales ca sunt ceva campanii in desfasurare si pe la ei. De exemplu campania evOKtoberfest la evoMAG. Dar revenind la Altex, aflam despre campania care incepe maine ca se va desfasura atat in online, pe www.altex.ro, cat si ofline prin magazinele Altex. Ca de obicei va exista pagina dedicata campaniei, unde probabil vor folosi acelas landing page care a beneficiat de cateva imbunatatiri…putem dor presupune ce se va ascunde in left sidebar 🙂 :

Laptop-IT
Telefoane
Tablete
ELECTRONICE
Entertainment
Electrocasnice MARI
Electrocasnice mici
Resigilate

Saptamana Devoratorilor de Preturi la Altex 8-14 Octombrie 2015!
Saptamana Devoratorilor de Preturi la Altex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.