USB Killer sau distrugatorul de PC-uri a ajuns la versiunea 2

USB Killer sau distrugatorul de PC-uri a ajuns la versiunea 2Stiti expresia “de la rusi vine ploaia“? Probabil ca da, doar ca nu o sa vorbim de ploaie, ci de USB Killer, un dispozitiv conceput sa distruga un PC si nu numai.

Dispozitivul este “inventat” de catre Dark Purple, un expert rus in securitate, dispozitiv care a ajuns la versiunea 2.

Expertul rus a scos prima versiunea a dispozitivului anul acesta in martie, iar USB Killer v2 este mult mai puternic si mai distrugator decat prima versiune.


P: vezi Promotiile de la eMAG
eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r


Practic este suficient ca sa introduci dispozitivul intr-un port USB, iar acesta introduce tensiune de -220V (prima versiune introduce doar 110V), prin portul USB in calculator si-l prajeste la propriu, in doar cateva secunde. Tehnic vorbind USB Killer functioneaza ca un convertor de tensiune, folosind un condensator de 220v, care stocheaza tensiunea dupa care o descarca pe interfata de intrare a portului USB, iar ciclul se repeta.

Uite si o demostratie pe un laptop Lenovo Thinkpad X60, pentru care Dark Purple deja comandase o placa de baza noua sa o inlocuiasca cu cea care tocmai urma sa o prajeasca ⇓.


Do not worry about the laptop, the new “motherboard” is on the way – he will live. Originally did not plan to restore it, the laptop was purchased specifically for the test, but now I miss him, built-in 3G, ergonomics, the keyboard …


Pentru cei interesati a publicat si schema electrica:

USB Killer sau distrugatorul de PC-uri a ajuns la versiunea 2

USB Killer sau distrugatorul de PC-uri a ajuns la versiunea 2USB Killer sau distrugatorul de PC-uri a ajuns la versiunea 2sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.