Utok Dorel 4-o nou versiune de telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged)

Utok Dorel 4-o nou versiune de telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged) Din ianuarie si pana acum, cei de la Utok au lansat 3 versiuni, iar astazi au lansat Dorel 4, o noua versiune a seriei de telefoane rezistente la socuri, apa si praf (rugged).

La noul model Utok se lauda cu “cel mai ridicat grad de protectie, display de dimensiuni marite, viteze de procesare mai mari si functii inteligente printr-o simpla apasare de buton”.

Legat de specificatii, pe langa faptul ca este “complet protejat de intemperiile naturii” (standard de protectie IP68), rezistand la scufundari de pana la 40 de minute, la adancimi de pana la 1.2 metri, Dorel 4 vine echipat cu un Display Gorilla Glass de 4 inch, Procesor Quad Core MediaTek 6582 de 1.3 GHz, memorie RAM de 1GB, o baterie de 4500 mAh (cu autonomia de pana la 17 ore pentru convorbiri 30 zile de stand-by), camerei foto de 8 megapixeli, iar ca tool dispune de o lanterna (vezi aici specificatii complete).

Daca iti achizitionezi un Dorel 4 primesti bonus: 100 de carti in format electronic (de la Elefant), un abonament de o luna de zile TV + Filme (de la Seenow-Vodafone) si unul tot de o luna de la Zonga, iar pretul afisat pe site-ul utok este de 1299 lei.

Utok Dorel 4-o nou versiune de telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged)Utok Dorel 4-o nou versiune de telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.