eMAG-reduceri la resigilate si lichidari de stoc 23 Noiembrie

eMAG-reduceri la resigilate si lichidari de stoc 23 NoiembrieAstazi 23 Noiembrie, la 3 zile de Black Friday 2015,  cei de la eMAG , revin cu “reduceri la resigilate, dar si lichidari de stoc”, evident este campania lunara “Ziua Resigilatelor” pe care nu aveau cum sa o rateze, cu reduceri de pana la 65%, de aceasta data!

Evident toata lumea acum vaneaza eroarea de la emag pentru produsele resigilate, anul trecut a fost imediat dupa editia Black Friday. Eu zic ca-s slabe sanse sa mai faca eMAG o astfel de eroare.

Ultima campanie a Ziua Resigilatelor la eMAG a fost pe 23 Octombrie 2015, aunde nuntau reduceri de pana la 50% la produse de genul: Telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, electrocasnice pentru bucatarie, electrocasnice mari si multe alte produse resigilate.

Ziua Resigilatelor la eMAG 23 Noiembrie 2015eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

De aceasta data avem 2 link-uri unde gasim produsele din aceasta campanie: http://www.emag.ro/resigilate
si
http://www.emag.ro/lichidari

De exemplu un Samsung I9515 Galaxy S4 4G Value Edition, 16GB, Black la 999 lei sau Telefon mobil Samsung GALAXY S6, 32GB, Black la 2149 lei. In rest vad ca la tablete sunt reduceri chiar mai mari de 65%:
eMAG-reduceri la resigilate si lichidari de stoc 23 Noiembrie

Am tot luat produse resigilate si merita. Ideea este sa fi atent la descriere sa nu ai porbleme cu lipsa incarcator de exemplu, sau zgarieturi/deformari majoe ale echipamentului. Oricum asta nu este o problema foarte mare pentru ca si la produsele resigilate ai drept de returnare de 30 zile.


eMAG-reduceri la resigilate si lichidari de stoc 23 Noiembrie

Asa cum spuneam eMAG a transformat acesta campanie in una lunara, deci ne asteptam ca si in Decembrie sa avem parte de noi reduceri la Resigilate.
Intre timp a aparut si filmuletul campaniei⇓.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.