CHIP-cel mai ieftin PC din lume, doar 9USD!

Nu, Nu este o oferta de Black Friday, doar niste baieti inventivi care s-au pus pe treaba, evident intr-un garaj unde altundeva si au conceput un mini PC care se doreste a fi foarte ieftin, doar 9 USD, pe nume C.H.I.P.. Este un kickstarter pentru care merita investit si care a strans pana acum peste 2.000.000 USD, chiar  daca au avut nevoie doar de 50.000 USD.CHIP-cel mai ieftin PC din lume, doar 9USD!sphh
Ce poate/stie sa faca C.H.IP.?… care apropo are un linux inside…evident. Pei legat de aplicatiile pe care CHIP le suporta aflam ca poate rula fara probleme foarte multe aplicatii opensource, printre care: LibreOffice pachet de editare office, pentru navigarea pe net Chromium, pentru a vedea un film sau asculta muzica VLC Media Player si multe alte programe de programare, pentru torrent , sau pentru editare foto.


P: vezi oferta de astazi de la eMAGOfertele eMAG


Mai mult, conectorul bluetooth il putem folosi pentru controlere de gaming si da, ne putem juca la el atat jocuri mai vechi cat si jocuri mai noi.

CHIP-cel mai ieftin PC din lume, doar 9USD!

CHIP-cel mai ieftin PC din lume, doar 9USD!Specificatii:CHIP-cel mai ieftin PC din lume, doar 9USD!sp
– 1GHz R8 ARM processor
– GPU Mali400
– 4GB memorie stocare
– 512MB memorie RAM DDR3
– Bluetooth si Wi-Fi
– un port USB
– un port microUSB care suporta OTG
– intrare pentru microfon
– iesire audio pentru Casti
iesire video compozit la care se poate adapta si iesire pentru VGA sau HDMI.

CHIP poate implementat in foarte multe aplicatii si este un proiect foarte interesant de care sigur vom mai auzi si posibil sa revolutioneze industria. Dar cum ar fi Pocket CHIP⇓.

PS. Va mai aduceti aminte de Mouse Box mini PC in carcasa de “soricel”?!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.