Samsung Galaxy Core Prime SM G361F Unboxing (video)

Samsung Galaxy Core Prime SM G361F UnboxingPentru ca astazi am fost nevoit sa inlocuiesc batranul Galaxy S2, care incepuse sa dea semne de oboseala, cu un Samsung Galaxy Core Prime (4G), este rost de un scurt Unboxing (video), facut cu deja batranul Note 3.

Am fost “obligat” sa-i gasesc iubitei mele sotii un nou telefon. Mi-a spus asa: “Vreau un telefon asemanator cu S2, la fel de mic, tot Samsung si sa nu coste mult”… iar castigator a iesit acest Core Prime luat de la Vodafone…de, mai aveam ceva puncte de consumat si era pacat sa le pierd, la emag il gasit la pretul de 650 lei.

Voi incerca sa-i fac un review complet, asa ca daca vreti sa testez ceva anume astept comentarii.

In cutia din material 100% reciclabil am gasit asa:
– ghid rapid de utilizare si un warranty card
– o bateria destul de 2000 mAh
– incarcatorul pe care scrie ca sunt 2 iesiri: de 5V la 0,7Aah (made in Vietnam)
– cablul USB
Observam lipsa castilor si a cablului OTG in cutie! La pretul asta era de asteptat.

Core Prime este echipat cu Android Lollipop 5.1 (care a solicitat imediat un update), un procesor Quad Core la 1.2GHz, 1 GB de RAM si 8 GB memorie stocare, un ecran de 4.5 inch si rezolutie de 480 x 800 (WVGA), o camera principala de 5MP care filmeaza FullHD si una secundara de 2MP.

Chiar daca este un telefon de buget redus, Core Prime este un telefon bine legat, destul de robust, fara problemele de flexibilitate a carcasei, probleme pe care le gasim la alte telefoane. Despre design pot spune ca este unul placut, cu o rama metalica sau care imita metalul, iar capacul chiar daca este unul semilucios nu prea lasa urme.

Astept comantarii legat de ce anume vreti sa testez/verifica pentru review.

Galerie FOTO Samsung Galaxy Core Prime SM G361F Unboxing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.