Care telefon Android se incarca mai rapid?

Care telefon Android se incarca mai rapidCare dintre telefoanele cu Android se incarca mai repede? Cei de la androidauthority.com au facut un top in acest sens.

Din pacate nu avem ce face, inca nu s-a inventat un telefon care sa nu aiba nevoie de reincarcare, iar bateria se descarca destul de repede avand in vedere performantele din ce in ce mai bune pe care le au telefoanele.

Revenind la incarcare, probabil ca ati remarcat si voi ca bateria are doua cicluri, iar intr-o prima faza se incarca mai rapid, de la 0% la ~80%, iar apoi mai lent pentru restul de 20%. Acesta aspect este valabil atat pentru incarcarea standard cat si pentru cea wireless.

Mana sus cei care lasa telefonul la incarcat peste noapte, iar timpul de incarcare in acest caz este irelevant ­čÖé . Revenind la top, pentru masuratori au folosit un USB Current Voltage Tester de ~ 3USD. Iata si telefoanele care au fost testate si un grafic care evidentiaza capacitatea bateriei in mAh:

– BlackBerry PrivCare telefon Android se incarca mai rapid?
–┬áGalaxy Note 5
–┬áHTC One M9
–┬áHuawei Mate S
LG G3
LG G4
LG V10
Moto X Force
Moto X Style
Nexus 6P
Oppo R5
Xperia Z5
Xperia Z5 Premium
Zenfone 2

Care telefon Android se incarca mai rapid?

Primele trei locuri sunt ocupate de: Moto X Force, Moto X Style si LG V10, iar ultimele locuri, cele mai lent, sunt ocupate de Huawei Mate S, Sony Xperia Z5 si BlackBerry Priv. Atentie!!…”lower is better”.
Care telefon Android se incarca mai rapidMai multe info aici.

Which Android phones charge the fastest?

Since we are all used to putting our phones on charge, it would be good to know which phones charge the quickest! We did some tests to find out. Read more: http://goo.gl/VBVFZU

Posted by Android Authority on Monday, December 14, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.