Reduceri noi de Craciun la eMAGIA Crazy Weekend 2015

Reduceri noi de Craciun la eMAGIA Crazy Weekend 2015Daca astazi este joi, maine este vineri 18 Decembrie 2015, iar eMAG probabil va continua nebunia promotiilor cu noi reduceri pentru “cadouri de Craciun”, cu 4 zile de eMAGIA Crazy Weekend, pana pe data de 21 Decembrie.


UPDATE 18 dec. 00:00: Asa cum am prevazut pe eMAG au aparut reducerile Crazy Weekend, iar link-ul campaniei este www.emag.ro/cmp/emagia-crazy-weekend/, unde gasim cele 8 categorii de produse; La prima vedere reducerile sunt cam aceleasi, doar ca mai gasim cate un cadou surpiza la cateva produse.  O sa trec direct la subiect si am sa enumar cateva lucruri interesante:
50% reducere la Media Center VIAROOM Spectacol, Full HD, WiFi/Cable, Buetooth, 3xUSB, HDMI, A/V, la pretul de 457 de lei.
20% reducere plus un Acumulator extern A+ de 2500 mAh cadou, la Samsung Galaxy S6,  la pretul de 2399 lei
– In conditiile in care unele produse au pretul un pic mai mare fata de cel afisat de ziua emag, televizorul LED Smart Android-Philips 102 cm, 4K (Ultra HD) 40PUH6400-88, si-a pastrat reducerea de 27% si il gasim la pretul de 2199 lei


Inca nu este nimic oficial, dar ca si anul trecut eMagia a continuat in ultimul weekend inainte de Craciun, iar reducerile au fost atunci de pana la 40% la mai toata gama de produse.

Pentru ca suntem pe ultima suta de metrii, magazinele online sunt alternativa ideala in aceasta perioada din an. Este de evitat pe cat se poate nebunia si aglomeratia din magazinele offline si supermarketuri.

Vezi eMAGIA Crazy Weekend la eMAGeMAG emag 14 ani

Asa scapi fara sa pierzi timp pretios, fara nervi si stres in trafic sau la cozi interminabile pe la casele de marcat. Toata smecheria este sa alegi magazinul potrivit si serios (eMAG este unul dintre ele), in plus trebuie sa ai grija si sa faci comanda din timp, asta daca vrei ca livrarea sa ajunga in timp util, adica pana de Craciun 🙂 .

Am mentionat si noi cateva idei pentru cadouri IT de Craciun, doar sa-l ajuta pe Mosu 🙂 .

Reduceri noi de Craciun la eMAG Crazy Christmas Weekend 2015?

Daca aflam informatii noi despre campania care va incepe maine voi face update la articol. Pana atunci spor la cumparaturi.


PS. manafu.ro este sursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.