eMAG reduceri la resigilate maine 23 Februarie 2016

eMAG reduceri la resigilate maine 23 Februarie 2016Maine 23 Februarie eMAG anunta o noua campanie cu reduceri la resigilate. A doua campanie din acest an.

De aceasta data campania este valabila doar o singura zi, iar emag anunta reduceri destul de bune: de pana la 60% la telefoane, laptop-urile vor beneficia de reduceri de pana la 50%, electrocasnicele şi televizoarele cu pana la 40%. De reduceri de pret vor beneficia si alte produse de pe emag.ro, inclusiv produsele pentru casa si gradina.

Ultima campanie de “Re-reduceri la Resigilate” a fost luna trecuta, intre 23 – 25 Ianuarie, cu 3 zile de oferte la: telefoanele (pana la 60%), laptopurile (pana la 45%) si la electrocasnice si televizoare (pana la 40%).


Ziua Resigilatelor la eMAG 23 Februarie 2016eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r


Ca de fiecare data raspund cu DA la intrebare…Merita sau nu sa cumperi produse resigilate?… Ideea este sa fi atent la descriere, sa nu ai probleme cu lipsa incarcator de exemplu, sau zgarieturi/deformari majore ale echipamentului. Oricum si produsele resigilate au drept de returnare de 30 zile, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.

eMAG reduceri la resigilate 23 Februarie 2016

eMAG reduceri la resigilate 23-25 Ianuarie 2016Voi fi atent si eu maine dimineata pe emag.ro, iar daca gasesc ceva intresant revin cu noutati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.