Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAG, Altex, Flanco, Vodafone…

O data cu lansarea noilor telefoane Galaxy S7 si S7 Edge, Samsung a anuntat ca acestea pot fi deja precomandate, iar surpriza a fost sa vad ca acest lucru se poate face si din Romanie la eMAG si la alti cativa retaileri de profil, inclusiv la furnizorii telecom.

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAG, Altex, Flanco...Nu va mai plictisesc cu detalii despre lansare pentru ca le puteti vedea si aici, trecem direct la subiect.


Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge precomanda la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r


Samsung promite ca cei care vor precomanda noul Galaxy S7 sau S7 edge il vor avea cu 3 zile inainte de lansarea oficiala din Romania (adica pe 8 martie), impreuna cu un Gear VR.


UPDATE 2: Ori cei de la emag s-a razgantit cu privire la cele primele 100 de precomenzi care vor beneficia gratuit de un Gear VR, ori si-au dat seama ca este o abordare gresita, mai ales ca au aparut oferte si pe la concurenta cu preturi mai bune. Acum telefoanele S7 sunt semnalizate clar legat de  Gear VR:Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAG, Altex, Flanco, Vodafone…

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAG, Altex, Flanco, Vodafone...


UPDATE: Din pacate eMAG anunta ca promotia este valabila in perioada perioada 19.02.2016 – 31.03.2016 si doar primele 100 de precomenzi vor beneficia gratuit de un Gear VR, conform unor “termene si conditii specifice fiecarui partener în parte”.


Noul S7 nu putea lipsii din oferta eMAG, asa ca la ei pe site sunt afisate 4 telefoane S7:
– Samsung GALAXY S7, 32GB, Gold, la pretul de 3.299 lei (vezi link aici)
– Samsung GALAXY S7, 32GB, Black, la pretul de 3.299 lei (vezi link aici)
– Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Gold, la pretul de 3.699 lei (vezi link aici)
– Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Black, la pretul de 3.699 lei (vezi link aici)
Pretul de lansare a lui S7 de 32GB este la fel ca cel pe care l-a avut S6, insa S7 Edge este ceva mai ieftin fata de pretul afisat pentru S6 Edge cu 200 de lei.
Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAGCum era de asteptat si pe flanco.ro sunt afisate noile telefoane, tot 4 si la aceleasi preturi ca cele afisate pe eMAG (vezi link aici).


Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge precomanda la Altexaltex


UPDATE: Spre deosebire de eMAG, cei de la altex nu au limita de stoc, astfel “toate precomenzile înregistrate vor beneficia de Gear VR“, conform unui mesaj postat pe pagina de facebook.
Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAGIntre timp Altex si Mediagalaxy, pana la ora aceasta, nu au afisat in oferta lor noile telefoane S7, chiar daca pe site-ul oficial samsung sunt si ei pe lista!! au afisat noile telefoane in oferta de pe site, cu aceleasi culori (Black sau Gold) si aceleasi preturi (3299 lei pentru S7 si 3.699 lei pentru S7 Edge) ca cele afisate la restul magazinelor online (vezi link aici).


Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAG, Altex, Flanco, Vodafone…


Samsung Galaxy S7 si S7 Edge precomanda la eMAG altexIn schimb in oferta Orange Galaxy S7 este afisat, unde gasim aceleasi 4 telefoane in 2 culori (black si gold), in plus Orage ofera cadou si o baterie externa, iar preturile sunt:

– Samsung GALAXY S7, 32GB, Black sau Gold, la pretul de 699 € la liber si 349 € cu abonament Orange Me 42 (vezi link aici)
– Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Black sau Gold, la pretul de 799 € la liber si 439 € cu abonament Orange Me 42 (vezi link aici)


Si Vodafone are in oferta aceleasi modele la precomanda:
– Samsung GALAXY S7, 32GB, Black sau Gold, la pretul de 684€ la liber si 0 € cu abonament Super RED 89  pentru  2 ani (vezi link aici)
– Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Black sau Gold, la pretul de 779€ la liber si 59 € cu abonament Super RED 89  pentru  2 ani (vezi link aici)

Se pare ca trebuie sa mai asteptam un pic pana cand cei de la Telekom si RDS vor afisa in oferta lor noile telefoane Galaxy S7, chiar daca ar fi trebuit sa se regaseasca si la ei, cel putin conform cu cele afisate pe site-ul oficial samsung. Probabil le vor afisa curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.