Samsung Galaxy S7 si LG G5 precomanda la QuickMobile

Samsung Galaxy S7 si LG G5 precomanda la QuickMobileCu o intarziere de 2 zile, Samsung Galaxy S7 si S7 Edge isi fac aparitia si in oferta celor de la quickmobile, cu preturi mai bune insa: Galaxy S7 la 2.999 de lei si Galaxy S7 Edge la 3.499 de lei. In plus sunt disponibile toate cele 4 variante de culori: Negru, Alb, Auriu si Argintiu.

Cand au lansat cele doua telefoane, acum 2 zile, Samsung a anuntat ca toate telefoanele care vor fi precomandate vor fi insotide de un Gear VR. Quickmobile nu comentat nimic pe aceasta tema, inca!

Am tot fost obisnuiti in ultima perioda de cei de la QuickMobile, sa vedem cele mai noi aparitii in materie de telefoane mobile sau alte gadgeturi afisate site. Asta indiferent daca a fost vorba de produse din stoc sau precomenzi.

Nu a fost cazul si pentru Samsung Galaxy S7. Totusi avem parte de o premiera. Asa cum ati vazut si in titlu, incepand de astazi noul flagship LG G5 se regaseste in oferta lor, evident la precomanda. Pretul este la fel ca S7, de 2999 de lei.

Samsung Galaxy S7 si LG G5 precomanda la QuickMobile

Asa ca daca inca nu ati facut precomanda si va doriti unul din noile telefoane, la un pret mai bun, a meritat sa asteptati 2 zile 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.