Hands On Samsung Galaxy S7 Edge la lansarea oficiala in Romania

Hands On Samsung Galaxy S7 Edge la lansarea oficiala in RomaniaIeri, 3 Martie, Samsung a lansat oficial in Romania cele doua noi telefoane, Galaxy S7 si S7 Edge. Evenimentul a avut loc in Bucuresti, in Club Fratelli, unde s-a adunat toata lumea.

Am fost si eu acolo si pot spune ca fata de anul trecut, cand au lansat Note 5 si S6 Edge Plus, cei de la Samsung Romania au inchiriat o locatie mai spatioasa.

Galaxy S7 si S7 Edge s-au cam lasat asteptate, insa intr-un final si-au facut aparitia cu ajutorul lui Joseph Kim, presedintele Samsung Romania, iar Cristian Cojocaru (Head of Mobile Division Samsung Romania) a prezentat pe larg detalii despre inovatiile aduse noilor telefoane.


Ne bucurăm să le aducem consumatorilor români cele mai noi smartphone-uri Samsung la puțin timp după lansarea de la Barcelona. Galaxy S7 și S7 edge sunt inspirate din dorințele utilizatorilor care vor nu doar un telefon mobil, ci un partener de încredere. Mai mult, Samsung urmărește crearea unei galaxii de experiențe, care să îmbunătățească modul în care oamenii se conectează. Astfel, prin parteneriatul global cu Facebook, le putem oferi utilizatorilor o experiență de conectare captivantă facilitată de noile smartphone-uri prin conectarea la o serie de produse și servicii


Hands On Samsung Galaxy S7 Edge la lansarea oficiala in RomaniaIntradevar, pentru ca este un pic mai mic si mai ingust fata de S6 Edge Plus, S7 Edge este mai sigur de tinut in mana. Dar chiar si asa daca vrei sa faci un selfie cu o singura mane este cam dificil. Asa cum probabil ne asteptam, S7 Edge se misca foarte bine, iar ce m-a impresionat cu adevarat au fost camerele foto. Chiar si in conditiile din club, unde lumina era greu de gasit, noile telefoane Samsung reusesc sa faca poze la o calitate foarte buna, fara blitz. In rest va las pe voi sa vedeti cum a fost ieri la lansare.

Nu am rezistat si am incercat si o pereche de ochelari Gear VR, care era echipat cu un Galaxy S7Hands On Samsung Galaxy S7 Edge la lansarea oficiala in Romania si care intre timp a ramas fara baterie, asa ca l-au conectat la o baterie externa. Demo-ul ales de Samsung pentru Gear VR iti ofera o experienta uimitore, zici ca esti acolo, chiar daca grafica aleasa nu era una din cele mai stralucite.

Hands On Samsung Galaxy S7 Edge la lansarea oficiala in Romania

La final cei de la Samsung a fost draguti si ne-a oferit cate un Fast Wireless Charger. Acum nu am ce face, trebuie sa fac rost de un telefon care stie de wireless charging. Se ofera cineva? 🙂

Galerie FOTO:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.