ASUS Zenbo este un robot simpatic si inteligent pentru casa

ASUS Zenbo este un robot simpatic si inteligent pentru casaAsus este pus pe lansari, iar astazi, pe langa alte lucruri interesante, a lansat ASUS Zenbo, un robot foarte simpatic si inteligent pentru casa. Spre deosebire de Google Home, ASUS Zenbo este un device mobil (de, daca este robot ­čÖé ), echipat si cu un display tactil si haios, printre altele.

Zembo se doreste a fi un gadget dedicat intregii familii, atat pentru copii, parinti si bunici. Dar ce este cababil Zembo sa faca?…face poze, raspunde la intrebari, canta, danseaza, spune povesti si retete, se conecteaza la alte diverse gadgeturi, cauta pe internet, reactioneaza in caz de urgenta, cumparaturi online, remainder, exprima emotii si multe alte lucruri interesante. In plus Zembo se poate conecta si controla multe dispozitive din casa: de la lumini, televizoare, aparate de aer condi╚Ťionat…

Un alt lucru interesant este acela ca poate fi accesat de la distanta, inclusiv pentru a viziona imagini din interiorul casei, folosint camera video/foto de care Zembo dispune.

Sunt foarte curios cand Zembo va fi disponibil prin magazine si cine il va aduce in Romania. Poate cei de la Quickmobile.

Despre performante si detalii tesnice nu se stie mare luscru, poate doar care are un sunet stereo, camera foto incorporata, ecran tactil, iar pretul acestuia este de 599USD EURO, dupa cum observam ca au afisat cei de la Asus la prezentarea lui Zenbo.

Daca vreti sa vedeti mai concret ce stie sa faca Zembo, este suficient sa urmarit filmul de prezentare de mai jos, sau sa pe zenbo.asus.com.

ASUS Zenbo este un robot simpatic si inteligent pentru casa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.