CITGrup ofera garantie pe viata la laptopuri, monitoare, calculatoare si statii grafice Refurbished

citgrupDa, ati auzit bine, CITGrup a anuntat astazi ca ofera garantie pe viata la laptopuri, monitoare, calculatoare si statii grafice Refurbished.

O veste buna zic eu, dar atentie!!…banner-ul spune ca promotia este limitata…deci trebuie sa va grabiti daca vreti sa beneficiati de “garantie pe viata”.

CITGrup ofera garantie pe viata la laptopuri, monitoare, calculatoare si statii grafice Refurbished
CITGrup ofera garantie pe viata la laptopuri, monitoare, calculatoare si statii grafice Refurbished

Momentan, site-ul www.CITGrup.ro nu este actualizat, gasim doar un banner, insa din informatii “oficiale”, am aflat ca toate produsele Refurbished din categoriile laptop-uri, monitoare, calculatoare si statii grafice care sunt insemnate cu 5 ani garantie, vor intra in aceasta promotie, iar site-ul urmeaza sa fie actualizat.CITGrup ofera garantie pe viata la Refurbished 1

Cei de la CITGrup ofera de mult timp o perioada de garantie mare (de 5 ani), in plus ofera 60 de zile de retur.

V-am mai povestit in trecut daca merita sau nu sa achizitionati Refurbished. Raspunsul era DA fara doar si poate. Eu am cumparat destul de multe produse (laptopuri, calculatoare, monitoare, chiar si un server) de la CITGrup si pot spune ca sunt multumit.
CITGrup este deja cunoscut pe piata de produse Secondhand si Refurbished de ceva vreme si probabil este cel mai mare jucator de pe piata locala.

One Reply to “CITGrup ofera garantie pe viata la laptopuri, monitoare, calculatoare si statii grafice Refurbished”

  1. Refurbished

    Si eu sunt un adevarat fan al produselor it refurbished. De acum vreo 2 ani de cand le-am descoperit, mi-am cumparat doar refurbished si muncesc mult sa conving si apropiatii ca aceasta este solutia mai buna. Ai garantie de la 2-3 la 5 ani si nu ai de ce sa ai temeri. Dai putini bani si isi fac treaba.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.