Samsung lanseaza in Romania noua serie SUHD TV 2016

Samsung lanseaza in Romania noua serie SUHD TV 2016Voi v-ati cumpara un televizor UHD /4K?… asta daca nu aveti deja unul ­čÖé . Eu sunt de parere ca nu merita sa-ti cumperi unul daca nu este suficient de mare, cu o diagonala de minim 120 cm ( ~ 47 inch), asta pentru a savura vizionarile de filme sau meciurile de fotbal.

Evident ca trebuie sa ai un unde sa-l instalezi, adica un living corespunzator ­čÖé .

Recunosc, eu sunt mare fan de vizionat filme/seriale si nu in ultimul rand de competitii sportive, dar la o calitate foarte buna. De exemplu, mai bine NU ma uit la un film care imi place (o premiere), daca nu am un ecran la televizor suficient de mare si/sau calitatea filmului nu este macar HD. 


P: Vezi televizoare SUHD Samsung la eMAGZReduceri de Halloween la eMAG 29-31 Octombrie 2015

Deci nu imi place sa ma uit la filme pe telefon, laptop sau ecranul PC-ului si nici nu recomand acest lucru. SI ca sa trecem in extrema cealalta putem vorbi de un super proiector sau de ce nu un SUHD de la Samsung, poate si curbat ca nu strica.

Ei bine, ca tot venii vorba, astazi Samsung lanseaza in Romania noua serie SUHD TV 2016, dupa ce anul┬á anului trecut se laudau cu un studiu care spunea ca “…experienta dintre vizualizarea unui continut UHD (Ultra High Definition) fata de unul FHD (Full High Definition) este cu 38% mai captivanta, iar nivelul de procesare vizuala in timpul vizionarii unui meci de fotbal creste cu 62%.

Iata si comunicatul:

Samsung lanseaza in Romania noua serie SUHD TV 2016


Samsung Electronics Rom├ónia, lider ├«n produc╚Ťia de televizoare ├«n ultimii 10 ani, lanseaz─â ├«n Rom├ónia noua serie de televizoare SUHD, care ofer─â o calitate a imaginii de neegalat, datorit─â ecranului Quantum Dot, precum ╚Öi un design unic, f─âr─â ram─â ╚Öi cu un aspect elegant din orice unghi.

Samsung lanseaza in Romania noua serie SUHD TV 2016ÔÇ×Inova╚Ťia tehnologic─â ne-a asigurat pozi╚Ťia de lider pe segmentul UHD 4K pe plan local, segment care dep─â╚Öe╚Öte deja 10% ca valoare din totalul televizoarelor v├óndute, la mai pu╚Ťin de trei ani de la lansarea acestei tehnologii. Ne bucur─âm s─â aducem pe pia╚Ťa local─â noua gam─â de televizoare SUHD 2016, care continu─â seria de inova╚Ťii, oferind o calitate a imaginii de neegalat, iar cu aceste noi 19 modele ne dorim s─â contribuim la cre╚Öterea accelerat─â a pie╚Ťei, ├«n special pe segmentul premiumÔÇŁ, a declarat Victor Arm─â╚Öelu, director Consumer Electronics Division, Samsung Electronics Rom├ónia.

Noile televizoare Samsung SUHD 2016 ├«ncorporeaz─â tehnologia Quantum Dot, care ofer─â imagini fidele realit─â╚Ťii, fiind ├«n acela╚Öi timp prietenoas─â cu mediul, deoarece ├«n construc╚Ťia ecranelor Samsung Quantum Dot nu este folosit cadmiul. Quantum Dot ├«nseamn─â semiconductori de dimensiuni microscopice, care permit redarea celei mai ridicate purit─â╚Ťi a culorilor, contrastelor ╚Öi luminii, comparativ cu orice alte tehnologii care se folosesc ├«n fabricarea ecranelor TV.

Mai mult, atunci c├ónd tehnologia particulelor Quantum Dot este asociat─â celei a ecranelor de 10 bi╚Ťi, se ob╚Ťin de 64 de ori mai multe culori, comparativ cu un televizor conven╚Ťional. Acest lucru se traduce ├«ntr-un miliard de nuan╚Ťe diferite.

Toate modelele Samsung SUHD de anul acesta ofer─â o experien╚Ť─â vizuala premium, datorita High Dynamic Range, cu un nivel p├ón─â la 1.000 de ni╚Ťi HDR, pentru redarea celor mai pure ╚Öi intense zone de alb ╚Öi respectiv negru.

Este un fapt constatat statistic c─â vizionarea la un televizor se face ├«n general ├«n condi╚Ťii de lumin─â ambiental─â, fie natural─â, fie artificial─â. Prin tehnologia unic─â anti-reflexie Ultra Black, dezvoltat─â de Samsung, ecranul televizorului SUHD este acoperit cu un strat de conuri de nano-dimensiuni, ce au rolul de a dispersa lumina exterioar─â, reduc├ónd semnificativ reflexia ╚Öi ob╚Ťin├ónd astfel un contrast ├«mbun─ât─â╚Ťit cu p├ón─â la 35%. Astfel, chiar ╚Öi atunci c├ónd te ui╚Ťi la televizor ├«ntr-o camer─â puternic luminat─â, po╚Ťi ├«n continuare s─â te bucuri de toate detaliile, pentru c─â nu vei fi distras de reflexiile obositoare ale ecranului.

Fa╚Ť─â de gama de anul trecut, a fost perfec╚Ťionat─â tehnologia UHD Upscaling care, utiliz├ónd algoritmi de ├«nalt─â complexitate, analizeaz─â ╚Öi optimizeaz─â automat con╚Ťinutul nativ Full HD, HD sau chiar SD, aduc├óndu-l mai aproape de nivelul detaliilor ╚Öi al culorilor con╚Ťinutului original.

Mai mult, tehnologia Peak Illuminator Ultimate Pro permite redarea fidel─â a imaginilor complexe, care cer simultan at├ót contrast c├ót ╚Öi luminozitate, permi╚Ť├ónd astfel afi╚Öarea de detalii ╚Öi umbre f─âr─â pierderea intensit─â╚Ťii ╚Öi naturale╚Ťii culorilor ╚Öi f─âr─â difuzia contururilor apropiate.

Prin dezvoltarea sistemului de operare Tizen, Samsung SUHD TV 2016 faciliteaz─â accesul ├«n orice moment la con╚Ťinutul preferat, precum ╚Öi la alte servicii, filme sau jocuri. Interfa╚Ťa noilor televizoare este extrem de intuitiv─â, oferind acces facil la tot con╚Ťinutul de divertisment dintr-un singur loc. Prin noul Smart Hub 2016, utilizatorii pot vedea programe live, con╚Ťinut VOD (Video on Demand), sau jocuri video prin accesarea on-line a unor platforme de gaming consacrate. Totodat─â, noile televizoare recunosc automat tipul de set-top-box, consol─â de jocuri sau alt dispozitiv ce ruleaz─â con╚Ťinut audio-video, astfel c─â utilizatorul poate controla toate dispozitivele cu o singur─â telecomand─â. Odat─â conectat cablul la porturile HDMI sau USB, televizorul identific─â rapid tipul dispozitivului conectat, ilustreaz─â pe ecran simbolul acestuia ╚Öi┬á permite controlul prin intermediul telecomenzii unice.

Modelele SUHD 2016 sunt cele mai elegante ╚Öi spectaculoase televizoare create de Samsung p├ón─â acum. Lipsa oric─ârei conexiuni vizibile pe spatele televizorului adaug─â elegan╚Ť─â ╚Öi rafinament designului cu ecran curbat, minimalist, f─âr─â ram─â, cu contur metalic ╚Öi linii clasice, care astfel se integreaz─â armonios ├«n decorul oric─ârei ├«nc─âperi.

Gama televizoarelor Samsung SUHD 2016 începe deja să fie disponibilă în magazinele partenerilor Samsung Electronics România.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.