Cum arata o tableta Allview demontata

Cum arata o tableta Allview demontataZilele trecute am fost nevoit sa fac o reparatie la tableta pustiului meu. Are o tableta Allview Alldro Speed Duo, care are ceva vechime si a trecut prin multe, inclusiv prin service…de cel putin 5 ori ­čÖé .

A fost o tableta scumputa, cumparata de la eMAG si care a costat in jur de 600 lei. Initial cand am cumparat aceasta┬átableta am spus ca impusc 2 iepuri: il fac pe al meu pusti, fericit si gasesc o solutie sa-mi transform televizorul intr-un SMART. Pentru ca are port miniHDMI m-am gandit ca o pot folosi pentru vizionare de filme din retea. Evident ca nu a mers…wifi-ul merge foarte slab, iar filmele HD au nevoie de banda sa mearga fluent. Asa ca am recurs la MXIII-G TV Box.

Cum arata o tableta Allview demontata

Dar sa revenim la ce s-a intamplat de fapt. Am primit un telefon de la al meu pusti, zilele trecute:”- Tati, s-a blocat tableta si am incercat sa-i scot bateria ca sa o repornesc, dar nu reusesc pentru ca are bateria lipita de capac, iar acum s-a inchis si nu mai porneste.” ­čÖéCum arata o tableta Allview demontata

Evident nu am putut sa ma supar pe el. I-am explicat ca la tablete nu se poate scoate bateria si nici capacul din spate la fel ca la unele telefoane, acestea fiind lipite de carcasa/capac.

Ce se intamplase, tot incercand sa scoata capacul a tras si de baterie, iar unul din firele lipite pe placa s-a dezlipit. Asa ca m-am apucat sa o desfac, am lipit firul respectiv si a pornit.

Evident i-am facut poze, asa ca daca sunteti curiosi cum arata pe dinauntru o tableta Allview Alldro Speed Duo, vezi galeria de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.