Cum arata o tableta Allview demontata

Cum arata o tableta Allview demontataZilele trecute am fost nevoit sa fac o reparatie la tableta pustiului meu. Are o tableta Allview Alldro Speed Duo, care are ceva vechime si a trecut prin multe, inclusiv prin service…de cel putin 5 ori ­čÖé .

A fost o tableta scumputa, cumparata de la eMAG si care a costat in jur de 600 lei. Initial cand am cumparat aceasta┬átableta am spus ca impusc 2 iepuri: il fac pe al meu pusti, fericit si gasesc o solutie sa-mi transform televizorul intr-un SMART. Pentru ca are port miniHDMI m-am gandit ca o pot folosi pentru vizionare de filme din retea. Evident ca nu a mers…wifi-ul merge foarte slab, iar filmele HD au nevoie de banda sa mearga fluent. Asa ca am recurs la MXIII-G TV Box.

Cum arata o tableta Allview demontata

Dar sa revenim la ce s-a intamplat de fapt. Am primit un telefon de la al meu pusti, zilele trecute:”- Tati, s-a blocat tableta si am incercat sa-i scot bateria ca sa o repornesc, dar nu reusesc pentru ca are bateria lipita de capac, iar acum s-a inchis si nu mai porneste.” ­čÖéCum arata o tableta Allview demontata

Evident nu am putut sa ma supar pe el. I-am explicat ca la tablete nu se poate scoate bateria si nici capacul din spate la fel ca la unele telefoane, acestea fiind lipite de carcasa/capac.

Ce se intamplase, tot incercand sa scoata capacul a tras si de baterie, iar unul din firele lipite pe placa s-a dezlipit. Asa ca m-am apucat sa o desfac, am lipit firul respectiv si a pornit.

Evident i-am facut poze, asa ca daca sunteti curiosi cum arata pe dinauntru o tableta Allview Alldro Speed Duo, vezi galeria de mai jos.

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.