eMAG reduceri la resigilate 23-25 Mai 2016

eMAG reduceri la resigilate 23-25 Mai 2016Incepand de astazi 23 Mai si pana miercury 25 Mai, eMAG anunta o noua campanie cu reduceri la resigilate, “Re-reduceri la Resigilate!” ­čÖé .

Dupa cum puteti observa, de aceasta data campania este valabila 3 zile, iar eMAG anunta reduceri asemanatoare, poate un pic mai mari fata de ultima campanie de acest fel: de pana la 60% la telefoane, 70% la Smartwatch si bratari fitness, laptop-urile si unele electrocasnice  vor beneficia de reduceri de pana la 60%, iar la televizoare vad reduceri de pana la 50%. De reduceri de pret vor beneficia si alte produse de pe emag.ro, inclusiv produsele pentru casa si gradina.


Ziua Resigilatelor la eMAG 23-25 Mai 2016eMAG


UPDATE: Ce ziceti de un laptop la 700 lei cu tot cu Windows 10 pe el…Toshiba Satellite C40-C-10Q cu procesor Intel Celeron Dual Core (vezi link aici)? Intradevar nu este el cel mai performat laptop, dar pentru navigare internet, office si vizionat filme este OK.laptop

Dar de televizor Smart 3D, cu 4K/Ultra HD si cu ecran LED de la  Panasonic, de 100 cm, model  TX-40CX400E, la pretul de 1799 lei , (vezi link aici).
tv 4kCa de fiecare data raspund cu DA la intrebare…Merita sau nu sa cumperi produse resigilate?… Ideea este sa fi atent la descriere, sa nu ai probleme cu lipsa incarcator de exemplu, sau zgarieturi/deformari majore ale echipamentului. Oricum si produsele resigilate au drept de returnare de 30 zile, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.

eMAG reduceri la resigilate 23-25 Mai 2016

eMAG reduceri la resigilate 23-25 Mai 2016Daca am timp si gasesc ceva interesant revin cu update la articol.
Tot in aceaste perioada, eMAG desfasoara o alta campanie, Zilele Electrocasnicelor, evident dedicata produselor din categoria electrocasnice, iar link-ul campaniei il gasiti AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.