XiaoMi Redmi 3 este un telefon bun, cu un pret redus in aceasta perioada

XiaoMi Redmi 3 este un telefon bun la reducere in aceasta perioadaAbia lansat in 2016, mai exact in ianuarie, XiaoMi Redmi 3 este un telefon pe care nu-l puteti ignora…tot made in China ­čÖé . Pe laga faptul ca arata bine si-l gasim la pret redus in aceasta perioada, specificatiile sunt unele foarte bune.

Pe scurt vorbim de un smartphone 4G dual sim, cu un ecran HD de 5.0 inch, care vine cu Android 5.1, iar ca putere de calcul are un Snapdragon 616 64bit Octa Core, GPU Adreno 405, o memorie RAM de 2GB si  16GB de stocare (plus port microSD).

Si daca nu este de ajuns, va mai spun ca putem face poze de 13.0MP folosind camera principala, sau de de┬á5.0MP folosind selfie camera, iar de baterie spunem doar atat:┬á4100mAh.XiaoMi Redmi 3 este un telefon bun la reducere in aceasta perioadaTotul vine impachetat intr-o carcasa metalica cu un design placut…iar cand vine vorba de pret, aflati ca in aceasta perioada este o campanie la Gearbest (MI DEAL ZONE), iar Redmi 3 este la 144 USD (comanda prin China), sau 171 USD (comanda prin UE)…ce ziceti?… pare sa fie dintr-un alt film, daca ne uitam la specificatii ­čÖé .

Si daca nu este de ajuns…tot in aceasta perioada il gasiti pefratiorul mai mare, pe XiaoMi Redmi 3 Pro, cu specificatii ceva mai bune (3GB RAM + 32GB ROM), la pretul de 168 USD,

XiaoMi Redmi 3 este un telefon bun, cu un pret redus in aceasta perioada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.