Samsung Electronics extinde seria SSD 750 EVO cu model de 500GB

samsung_logoSamsung anunta includerea variantei de 500GB pentru gama de SSD 750 EVO. Dupa ce anul trecut au lansat modele 750 EVO cu capacitate de 120GB/250GB, in acest an avem parte de ceva mai multa spatiu.

Se pare ca Samsung isi intensifica eforturile pe partea de stocare, avand in vedere ca in aceasta luna tocmai ce au lansat cardurile microSD EVO Plus de 256GB.

P: Vezi oferta de memorii SSD Samsung la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Modelul ssd 750 EVO de 500GB, foloseste controller-ul Samsung MGX ce ofera “viteze de citire si scriere secvențiale de pana la 540 MB/s, respectiv 520 MB/s ,atunci cand este utilizata tehnologia TurboWrite”.Samsung Electronics extinde seria SSD 750 EVO cu model de 500GBUn alt lucru interesant este acela ca Samsung oferta un tool pentru migrarea sistemului de operare de pe o memorie de stocare (de exemplu un hdd),  pe noile SSD-uri prin “Samsung Data Migration si a software-ului Samsung Magician”. Eu am dat un google search si am gasit asta.

Noul model 750 EVO de 500GB va fi disponibil din luna iunie, iar Samsung va oferii 3 ani garantie. Despre preti inca nu avem info.

Iata comunicatul:

Samsung Electronics extinde seria SSD 750 EVO cu model de 500GB

Samsung Electronics Co., Ltd., furnizor experimentat în producția de soluții avansate de stocare, a lansat SSD-ul 750 EVO, disponibil în variantele de 120GB, 250GB, precum și 500GB. SSD-ul 750 EVO le oferă utilizatorilor obișnuiți și pasionaților care își construiesc propriile sisteme PC o alternativă eficientă la hard disk-uri, fiind o soluție rapidă și sigură de stocare, destinată utilizării zilnice.

„Samsung va continua să dezvolte soluții de memorie cu o perfomanță superioară, adaptate nevoilor utilizatorilor,” a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte senior Branded Product Marketing, Memory Business la Samsung Electronics. „Am observat o cerere crescută din partea utilizatorilor pentru SSD-urile 750 EVO cu capacitatea de 120GB și de 250GB, disponibile de anul trecut numai în anumite piețe. Ne dorim să le oferim utilizatorilor soluții de memorii sigure, care extind eficient și facil, durata de viață a calculatoarelor lor. Prin includerea versiunii de 500GB în portofoliul SSD 750 EVO, precum și prin disponibilitatea acestor SSD-uri în mai multe piețe, utilizatorii cu necesități mai mari de stocare vor fi deserviți mai bine.”

Extinzând gama de soluții de stocare Samsung, modelul de SSD 750 EVO cu capacitate de 500GB folosește tehnologia avansată NAND, fiind completat de tehnologiile proprietare Samsung precum TurboWrite, Dynamic Thermal Guard protection și modul RAPID, toate acestea contribuind la o mai bună performanță. Echipat cu controller-ul Samsung MGX, SSD-ul 750 EVO oferă viteze de citire și scriere secvențiale de până la 540 MB/s, respectiv 520 MB/s,atunci când este utilizată tehnologia TurboWrite.

Seria 750 EVO este o opțiune ideală de upgrade, care aduce un plus de performanță computerelor de acasă sau de la birou și oferă o experiență multi-tasking îmbunătățită. Cu ajutorul Samsung Data Migration și a software-ului Samsung Magician, instalarea unui SSD 750 EVO este rapidă și ușoară, fără necesitatea reinstalării sistemului de operare. De asemenea, SSD-ul include hardware-ul de criptare AES pe 256 de biți prin care datele sunt păstrate în siguranță. Spre deosebire de un hard-disk, SSD-ul 750 EVO nu are părți mobile, așa că utilizatorii nu trebuie să își facă griji în legătură cu uzarea acestuia, ce poate avea ca rezultat pierderea sau coruperea datelor salvate.

Samsung le va oferi utilizatorilor SSD-ul 750 EVO de 500GB cu garanție limitată de trei ani sau cu capacitate de 100TB scriși, în peste 50 de țări și regiuni, inclusiv în SUA, Europa, China, Corea și altele, începând cu luna iunie 2016. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.samsung.com/SSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.