Reduceri mari la XiaoMi Redmi Note 3 Pro si Redmi 3

Reduceri mari la XiaoMi Redmi Note 3 Pro si Redmi 3Acum ceva vreme, incepusem sa prezezint device-uri made in China, device-uri pe care le gasim pe piata de profil si preturile acestora.

Cu aceasta ocazia v-am prezintat si cateva produse XiaoMi, care aveau preturi bune. Mai exact:
Redmi Note 3 Pro, un telefon smart 4G cu ecran de 5.5 inch, procesor 64bit Hexa Core 1.8GHz (Snapdragon 650), 3GB de RAM si 32GB stocare, camere de 16.0MP si 5.0MP; XiaoMi Redmi Note 3 Pro un telefon smart la pret bun– si despre Redmi 3 tot un 4G echipat cu ecran de 5.0 inch, procesor 64bit Octa Core 4 x 1.5GHz + 4 x 1.2GHz (Snapdragon 616), 2GB de RAM si 16GB de stocare, camere de 13.0MP si 5.0MP.
XiaoMi Redmi 3 este un telefon bun la reducere in aceasta perioadaLucruri pe care le stiam deja, insa noutatea vine cand ne uitam la pretul afisat in prezent. In aceasta perioada gasit o campanie de reduceri pe gearbest.com, unde Redmi Note 3 Pro are afisat un pret de 197 de USD (reducere de ~ 38 usd), iar Redmi 3 are pretul de 125 de USD (reducere de ~ 20 usd). Pe la noi este ceva mai scump (eMAG si/sau Quickmobile).

Reduceri mari la XiaoMi Redmi Note 3 Pro si Redmi 3

Toate ofertele le gasiti aici.

Related Post
poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.