Samsung Galaxy Note7 la eMAG

Samsung Galaxy Note7 la eMAGIntr-un final, dupa ce si-a facut aparitia prin mai toate magazinele de specialitate, Note7 isi face aparitia si pe site-ul celor de la eMAG…la precomanda, pentru ca in stoc va fi dupa 31 august.

Samsung Galaxy Note7 la eMAG

Pentru moment, pe emag.ro gasim doar 2 modele (black si blue), cu 64GB memorie de stocare, la pretul de 3899 de lei, insa nu regasim informatia despre perechea de ochelari Gear VR cadou, probabil au omis sa adauge acest aspect!!!

Samsung Galaxy Note7 precomanda la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r


UPDATE: Cei de la eMAG au facut o corectie pe site (vezi aici), unde anunta disponibilitatea lui Note7 impreuna cu o pereche de GearVR, dar in anumite conditii. Sunt disponibile doar 100 de bucati:
–  35 de ochelari VR pentru telefoanele blue
–  65 de ochelari VR pentru telefoanele blackSamsung Galaxy Note7 la eMAGIn rest, aflam ca livrarile la noul flagsheep vor incepe de pe data de 31 august pentru comenzile plasate in perioada 18 – 30 august.note7 la emag

Foarte curios este faptul ca au asteptat atat pana sa-l afiseze, la precomanda. De obicei cei de la eAMG erau printre primii care afisau noile aparitii pe site.

Sunt foarte curios cati se vor inghesui sa-l achizitioneze la pretul asta si daca pretul lui Note 5 o sa scada. Cea mai ieftina varianta a lui Note 5 (de 32GB), o gasim pe eMAG la pretul de 2.549 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.