Discovery Channel revine in grila RCS-RDS

Discovery Channel revine in grila RCS-RDSAbonatii RCS-RDS care in 2012 au fost suparati pentru ca Discovery Channel a fost scos din grila, acum se pot bucura. Da, ati ghicit, Discovery Channel revine in grila RCS-RDS. Sunt tare curios sa aflu de ce s-au razgandit.

Pe langa Discovery Channel vor fi introduse inca 4 noi canale: TLC, E! Entertainment HD, HBO2 HD si Cinemax2.


Update: Am dat o rescanare la televizor/decodor (pe satelit) si au aparut doar: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment dar nu HD, HBO2 dar nu HD.


Eu ma aflu printre cei care se bucura si abia astept urmaresc pe noul televizor, ultimele episoade din Myth Busters.

Informatia o stiu de cateva zile, insa am asteptat comunicatul oficial…daca nu crezi il gasiti si aici.

P:Oferte duse cu sorcova la eMAG 2016


RCS & RDS aduce clientilor Digi TV vesti bune la final de an! Compania va introduce in grila de televiziune Digi TV urmatoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 si Cinemax2.

Discovery Channel va fi disponibil in grila TV de cablu analogic si digital, cat si pe satelit, in pachetul de baza. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat crearii de continut de cea mai inalta calitate, avand cea mai vasta distributie la nivel global.
 
TLC va fi introdus in grila TV de cablu analogic si digital, cat si pe satelit, in pachetul de baza. TLC este televiziunea de divertisment si programe documentare dedicata femeilor. TLC prezinta povesti din viata reala, despre familie, calatorii, renovarea locuintei, abordari diverse de look personal, subiecte cu care rezoneaza publicul feminin din intreaga lume.
 
E!Entertainment HD va fi introdus in grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzeaza in Romania, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebritatilor si culturii pop.
 
In cadrul pachetelor optionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 in format HD atat in pachetul HBO, cat si in pachetul HBO MaxPack. In cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus si noul canal Cinemax2, care ofera o gama larga de filme si seriale produse de marile studiouri internationale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.
 
Abonamentele Digi TV contin, in functie de pachetul ales, pana la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt in format HD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.