Samsung a lansat noile modele Galaxy A3, A5 si A7 (2017), rezistente la apa si praf

samsung-a-lansat-noile-modele-galaxy-a3-a5-si-a7-2017-rezistente-la-apa-si-praf-1Samsung a lansat astazi noua serie de telefoane Galaxy A (2017), mai exact Galaxy A3 cu ecran de 4,4 inch, Galaxy A5 cu ecran de 5,2 inch si Galaxy A7 cu ecran de 5,7 inch.

Sunt cateva functii noi aduse noilor telefoane, functii pe care le regasim si pe Galaxy S7 (vezi review aici): certificarea IP68 ce ofera o rezistenta la apa si praf, baterie cu o autonomie mai mare 2,350mAh, 3000mAh si 3600mAh, Always on Display, o sticla 3D pe partea din spate si memorie de stocare mai mare prin slotul microSD ce permite un card de pana la 256GB.

Noua serie Galaxy va fi disponibila in patru culori: Black Sky, Gold Sand, Blue Mist și Peach Cloud. Despre preturi si disponibilitate inca nu existe informatii oficiale, insa zvonurile spun ca Galaxy A5 va fi undeva pe la 378 USD, iar Galaxy A7 la 424 USD.

Vezi telefoanele Samsung la eMAG

In comunicatul oficial (vezi mai jos⇓) nu sunt oferita informatii despre Galaxy A7 asa ca le-am gasit pe site-ul oficial.

a7-spec


Samsung a lansat noile modele Galaxy A3, A5 si A7 (2017), rezistente la apa si prafVezi comunicatul⇓:


Samsung Electronics Co. Ltd. a anunțat astăzi cele mai noi modele Galaxy A. Disponibile în Europa în două versiuni – A5 cu ecran de 5,2” și A3 de 4,7” – noua serie îmbină design-ul elegant cu o cameră îmbunătățită și cu acele beneficii care contează în utilizarea de zi cu zi.

„Samsung încearcă întotdeauna să se asigure că utilizatorii noștri beneficiază de cele mai avansate produse disponibile” a spus DJ Koh, Președinte Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Cele mai noi dispozitive Galaxy A sunt o dovadă în acest sens. Acestea integrează abordarea noastră unică în ceea ce privește design-ul, dar și funcțiile pe care utilizatorii Galaxy au ajuns să le iubească, pentru a aduce performanțe ridicate fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul.”

Noua serie Galaxy A prezintă o ramă de metal și sticlă 3D pe partea din spate, bazate pe design-ul  specific produselor premium Samsung. Cu tasta Home și o cameră subțire, dispozitivul are un design fără cusur, oferind o utilizare mai ușoară și mai confortabilă ca niciodată. Noile smartphone-uri vor fi disponibile în patru culori: Black Sky, Gold Sand, Blue Mist și Peach Cloud.

Surprinde momentele importante cu camera frontală și principală de 16 megapixeli, care sunt acum mai stabile datorită unui autofocus precis, ce permite realizarea fotografiilor și selfie-urilor clare, chiar și atunci când acestea sunt făcute în condiții de luminozitate redusă.

Cu Galaxy A (2017), selfie-urile nu au fost niciodată mai ușor de capturat. Apasă oriunde pe ecran pentru a realiza un selfie la rezoluție ridicată cu butonul mobil al camerei și folosește ecranul ca bliț pentru fotografii mai luminoase. Camera dispune de o interfață mai simplă, permițând utilizatorilor să schimbe rapid modurile de fotografiere sau filtrele pentru a adăuga efecte speciale oricărei fotografii. În plus, sunt disponibile moduri speciale, precum Food Mode, care optimizează fotografiile și îmbunătățesc culorile și contrastul imaginilor.

Noile Galaxy A au fost create pentru a ține pasul cu nevoile zilnice ale utilizatorilor, integrând astfel câteva din funcțiile apreciate, disponibile pe modelele premium Galaxy S7:

Pentru prima dată, seria Galaxy A oferă rezistență la apă și praf certificată prin standardul IP68 pentru a fi utilizate aproape oriunde, astfel că smartphone-urile pot fi folosite în ploaie, la sală, pe plajă sau într-un mediu cu mult praf.
O baterie cu o autonomie mai mare înseamnă că utilizatorii au acum posibilitatea de a rămâne mai mult timp conectați, în timp ce funcția de încărcare rapidă le permite să își reîncarce mai rapid ca până acum dispozitivul, la capacitate maximă. De asemenea, noile Galaxy A sunt echipate cu un port USB Type-C reversibil pentru conectivitate ușoară.
Funcția Always on Display permite utilizatorilor să verifice cele mai importante notificări fără să atingă dispozitivul, economisind astfel timp și baterie.
Capacitatea de memorie extinsă și opțiunea de a adăuga spațiu suplimentar de stocare, de până la 256GB, prin cardul MicroSD oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea și salva mai mult conținut fără să își facă griji pentru spațiul de stocare rămas liber.  

Noile Galaxy A vor fi disponibile în Europa la începutul lunii februarie. Pentru mai multe detalii vizitați www.samsungmobilepress.com

Specificații pentru Samsung Galaxy A5 (2017):
a5-spec
Specificații pentru Samsung Galaxy A3 (2017):
a3-spec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.