Flanco mi-a inlocuit televizorul LG care a venit cu defect la display

Am vazut in ultima perioda, atat in mediul online cat si pe tv, ca este dezbatuta problema magazinelor care refuza returul produselor achizitionate online, in termenul prevazut de lege de 14 zile. Vizate sunt cel.ro si edigital.ro care sunt in topul celor cu reclamati la opc.

Flanco mi-a inlocuit televizorul LG care a venit cu defect la display

Nu am sa dezbat acest subiect, doar am sa va spun ca puteti returna produsele pe care le-ati achizitionat online in termen de 14 zile, conform legii. Puteti sa va documentati citind Legea nr. 449/2003 si UG 34/2014, unde sunt descrise pe larg conditiile in care magazinele pot accepta retururi. Mai puteti gasi informatii aici despre ce spune legislatia europeana in legatura cu garantia si returnarile de produse.

vezi oferta de TV UHD la eMAG

Revenind la situatia mea, asa cum spuneam mi-am cumparat un TV Smart LG (model LG43UH603V, cu rezolutie UltraHD) si ma pregateam de un unboxing. L-am scos din cutie frumusel, l-am pozat si l-am filmat. Toate bune si frumoase pana sa-l pornesc.


Pe laterala dreapta a televizorului am gasit o pata mare (vezi foto-video)…dezamagire. M-am uitat cu atentie si nu am observat urme de lovire asa ca nu-mi dau seamaFlanco mi-a inlocuit televizorul LG care a venit cu defect la display daca problema a fost generat la transport sau este un defect de fabricatie.

Am sunat imediat la Flanco (am stat cam 15 minute pe fir pana sa-mi raspunda cineva), am explicat situatia si mi-a recomandat sa trimit un email  cu detaliile achizitiei si poze, iar a 2-a zi sa ma prezint cu el in magazin pentru verificare si posibila inlocuire.

vezi oferta de TV UHD la Flanco

Sincer sa fiu mi-a fost un pic tema ca cei de la Flanco sa nu-mi creeze probleme, insa nu a fost asa. M-am prezentat la prima ora la magazinul de pe Mihai Bravu, le-a aratat/explicat problema si l-au inlocuit fara nici o problema. Bravo Flanco!

Puteam sa apalez si la retur, insa am ales inlocuirea, altfel pierdeam reducerea de 10% oferita de eMAG 🙂 .

PS. Daca ai nevoie sa faci o reclamatie la OPC legat de returi sau garantii, uite link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.