eMAGIA Sarbatorilor 2016-un nou val de reduceri la eMAG pentru Craciun!

eMAGIA Sarbatorilor 2016-un nou val de reduceri la eMAG pentru Craciun!Ca si anul trecut, de 8 decembrie, eMAG da startul unei noi campanii de reduceri, eMAGIA Sarbatorilor. Campania incepe dimineata de la ora 7:00 asa ca fiti pe faza.

Este a 3-a campanie de reduceri la eMAG intr-un interval de o saptamana si sigur nu va fi ultima campanie din aceasta luna. Nu trebuie sa ne miram pentru ca suntem in luna de sarbatoare, cea a cadourilor, asa ca trebuie doar sa ne bucuram, doar il asteptam pe Mos Craciun :).

Oferta eMAGIA Sarbatorilor 2016

UPDATE: Asa cum a promis, eMAG a pornit campania la ora 7:00, iar perioada este intre 8 -26 Decembrie. Se pare ca este o problema la site, iar daca intri direct pe site nu poti ajune usor la link-ul campaniei: www.emag.ro/cmp/emagia-2016/.

Observ cam aceleasi reduceri afisate de ziua eMAG, insa lipseste cardul cadou de 10%. Daca gasesc ceva interesant revin.


Deci este o noua sansa de a cumpara cadouri pentru Craciun, daca ai ratat reducerile de Ziua Nationala sau aniversarea eMAG de 15 ani. Cum aflu ceva nou revin cu update la articol, asa ca fiti pe faza.

PS. Sper ca cei de la eMAG vor respecta traditia si vor avea ca si in ultimii ani, cel putin inca 2 campanii (eMAG Crazy Christmas Weekend si Promotiile sfarsitului de an la Emag!), cu reduceri bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.