CES 2017 – Electrocasnice inteligente de la Samsung, Frigiderul Family Hub 2.0

CES 2017 - Electrocasnice inteligente de la Samsung, Frigiderul Family Hub 2.0Si cei de la Samsung, ca cei mai importanti producatori, isi dezvalui in aceasta perioada cele mai noi inovatii la CES 2017 (Consumer Electronics Show), in Las Vegas.

Acum doua zile vorbeam despre lansarea , iar acum vorbim despre Samsung Family Hub 2.0, frigiderul inteligent in versiunea 2.

Vezi electrocasnice Samsung la eMAG

Dupa cum spune si Byung-Sam Seo, presedinte al diviziei Home Appliances, Samsung Electronics, urmeaza sa ne organizam mai bine, sa facem cumparaturi mai usor si sa socializam cu prietenii…totul din bucatrie:


La numai un an de la lansarea sa, gama Family Hub a transformat conceptul de bucătărie clasică, permițând utilizatorilor să comande și să își organizeze mai ușor cumpărăturile și alimentele, să se conecteze cu familia și prietenii, și să aibă acces la divertisment direct din confortul bucătăriei


Interfata de utilizare a fost imbunatatita. Aceata poate fi accesata cu ajutorul ecranului LED tactil de 21,5 inch, de unde se pot distribuii fotografii, accesa calendare, se “pot scrie de mână și posta memo-uri în timp real”. Acestea pofi accesate si prin aplicația Family Hub de pe smartphone. In plus se pot folosi comenzi vocale pentru a afla cum este vremea sau cat este ceasul, adaugarea de produse pe lista de cumparaturi si apoi le poti cumpara online.

Nu mai vorbim de faptul ca poti ascuta muzica in timp ce gatesti…mai jos o demonstratie cu prima versiune Family Hub ⇓.

Conceptul de Smart Home devine din ce in ce mai popular, asa ca Samsung completeaza lista de electrocasnice inteligente cu : plitele incorporabile (pe gaz, electrice și cu inducție), cuptoarele simple sau duble si hotele incorporabile. Toate au functii inteligente, dispun de conectivitate WiFi si sunt compatibile cu Andsroid si iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.