CES 2017 – Samsung a lansat noua gama de televizoare QLED Q9, Q8 si Q7

CES 2017: Samsung a lansat noua gama de televizoare QLED Q9, Q8 si Q7O noua zi o noua lansare de produse la CES 2017. De aceasta data vorbim despre Samsung care a lansat noua gama de televizoare QLED Q9, Q8 și Q7, primele televizoare din lume care folosesc tehnologie Quantum Dot (care reproduce integral densitatea culorilor).

Anul 2017 va marca o schimbare de paradigmă în industria de ecrane, reprezentând punctul de trecere în era QLED. Odată cu apariția noilor modele, oferim cele mai realiste imagini de până acum, redefinind valorile fundamentale ale televizorului”, a declarat HyunSuk Kim, președintele diviziei Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.

Cea mai bună calitate a imaginii

Calitatea imaginii este prioritară pentru utilizatorii din întreaga lume – mai ales că diagonala medie pentru televizoare este în continuă creștere. Tocmai de aceea noile televizoare Samsung QLED 2017 reprezintă o evoluţie necesară.

Noua serie de televizoare oferă o performanță îmbunătățită a culorilor, acoperind cu precizie spectrul de culoare DCI-P3. Altfel spus, în premieră pentru Samsung, noile televizoare QLED pot să redea toate culorile, indiferent de luminozitatea ecranului – chiar și cele mai vizibile diferențe putând fi observate în intervalul de luminozitate maximă pentru QLED – între 1.500 și 2.000 de niți. samsung-qled-tv-suport-studioDensitatea de culoare reprezintă culoarea ce poate fi redată la diferite niveluri de luminozitate. De exemplu, o frunză poate fi percepută în culori diferite, de la verde gălbui la turcoaz, în funcție de luminozitatea ecranului. Samsung QLED TV poate sesiza chiar și diferențe subtile de culori, generate de luminozitate. Acest tip de detaliu nu poate fi detectat cu ușurință de televizoarele convenționale.

Acest rezultat remarcabil a fost obținut prin adoptarea unui nou material pentru nano particulele Quantum Dot – astfel încât televizorul să poată oferi o paletă de culori semnificativ mai mare.

Noile particule Quantum permit televizoarelor Samsung QLED să redea cel mai pur negru și detalii bogate de culoare, indiferent de cât de întunecată este scena sau ambientul. În plus, Samsung QLED TV poate genera o luminozitate maximă de 1.500 până la 2.000 de niți, fără un impact asupra capacității de a genera culori impecabile și corecte.

samsung-qled-tv-suport-gravityDesign inspirat de dorințele utilizatorilor

„Cu noile modele QLED TV, am rezolvat problemele cele mai comune ale utilizatorilor:; cablurile încurcate, suportul de perete prea gros și o mulțime de alte dispozitive care stau sub televizor. Cu noua gamă de televizoare Samsung atenția rămâne concentrată acolo unde ar trebui, respectiv asupra conținutului afișat pe ecran și nu asupra mediului înconjurător” a declarat Dave Das, Senior Vice President Consumer Electronics Marketing în cadrul Samsung Electronics America.

Îmbunătățirile de design și utilizare ale noii serii QLED, includ un singur cablu transparent prin care toate dispozitivele compatibile se pot conecta la televizor. Acesta vine alături de suportul de perete care permite instalarea rapidă și ușoară a televizorului fără să existe spații între acesta și perete. Pentru cei care nu vor să folosească televizorul pe perete, Samsung oferă două stative ce pun în valoare produsul: unul transpune televizorul într-un șevalet, iar cel de-al doilea intr-o sculptură.

Cel mai inteligent televizor Samsung

În 2017, Samsung se concentrează pe îmbunătățirea continuă a avantajelor Smart TV, oferindu-le utilizatorilor o experiență de utilizare unificată și simplificată pentru tot conținutul de divertisment, indiferent de locaţie. De exemplu, cu telecomanda Samsung Smart, utilizatorii pot controla toate dispozitivele conectate la televizor, cu un singur dispozitiv.

Anul acesta, interfața „Smart Hub” a fost extinsă și pe smartphone-uri prin noua aplicație Smart View, care oferă acum o imagine de ansamblu a conținutului disponibil chiar în ecranul principal. Astfel, utilizatorii pot folosi dispozitivele mobile pentru a selecta și a lansa programele TV favorite și serviciile Video- On-demand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.