Samsung lanseaza noul Gear VR cu controller-specificatii (MWC 2017)

Samsung lanseaza noul Gear VR cu controller-specificatiiIn această perioadă, la Barselona, se desfasoara MWC (Mobile World Congress), iar cei de la Samsung au prezentat astăzi un nou model Gear VR cu Controller inclus. Acestea sunt dezvoltat de Oculus, fiind primul dispozitiv cu controller al companiei.

Anul trecut am testat si eu unul dintre modelele GearVR si am simtit nevoie unui controller dedicat, detasabil. Este destul de incomod de navigat prin meniu folosind pad-ul si butoanele de pe Gear VR.

Pentru o utilizate mai simplă, Controller-ul dispune de un design ergonomic, curbat, putând fi utilizat cu o singură mână și oferind o mai bună interacțiune, reducând mișcările capului pentru o experiență confortabilă. În plus, Controllerul dispune de de:

– Navigare îmbunătățită – touchpad-ul oferă o selecție a apalicațiilor mai rapidă și o interacțiune mai ușoară printr-o gamă mai variată de mișcări, inclusiv posibilitatea de a puncta, de drag and drop, de a trage dar și alte acțiuni, în timp ce Trigger permite o experiență îmbunătățită de gaming.

Vezi pretul lui Samsumg Gear VR la eMAG

– Mai puține mișcări pentru utilizare îndelungată – Tastele Home, Volum și Înapoi localizate pe Controller oferă utilizatorilor cele mai importante funcții la îndemână, astfel încât aceștia să rămână concentrați pe conținut.

– Prindere sigură – Chiar și în timpul celor mai active momente, prinderea Controller-ului este sigură și oferă o utilizare confortabilă

Noul Gear VR cu Controller dispune de o lentilă de 42 mm cu un unghi de vizualizare de 101 grade FOV și tehnologie avansată de corectare a distorsiunilor pentru a reduce orice neplăceri cauzate de mișcare. Acesta este compatibil atât cu micro USB, cât și cu USB Type C. De asemenea, noul Gear VR vine cu o bandă care susține controllerul atunci când acesta nu este folosit.

Noul Gear VR este compatibil cu telefoanele Samsung Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 and S6 edge.Samsung lanseaza noul Gear VR cu controller-specificatii1Specificații tehnice

 

Samsung Gear VR cu Controller

 

Controller

Dimensiuni / Greutate

207.8 x 122.5 x 98.6mm / 345g

Dimensiuni/Greutate

108.1 x 48.1 x 38.2mm / 64.3g

Lentile

Φ42, FOV 101º x6.25

Control & Functii

Touchpad (Clickable), Trigger, Home, Back, Volume

Senzori

Accelerometru, Girometru, Proximitate

Senzori

Accelerometru, Girometru, Magnetic

Compatibilitate

Galaxy S7, S7 edge, Note5,

S6 edge+, S6, S6 edge

Baterie

AAA * 2ea (1000mAh, aproximatic  2 hours’ ore de utilizare zilnică pentru o durată de viață de 40 de zile)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.