Reduceri de Paste la eMAG 2017

Reduceri de Paste la eMAG 2017Nu puteau lipsi reducerile de Paste de la eMAG, asa ca maine, 4 aprilie, probabil dimineata pe la ora 7:00, va incepe o noua campanie intitulata “De Paște, Iepurașul îți umple coșul cu oferte“.

Campania va fi disponibila pana la date de 17 aprilie, iar reducerile sund de pana la 50%.

Vezi oferta de Paste la eMAG

Cum Pastele din acest an cade pe 16 Aprilie, aveti tip suficient sa va pregatiti, sa faceti lista pentru Iepuras. Si de aceasta data avem reduceri foarte multe, mai exact la peste 1.000.000 de produse, din categorii diverse:

Reduceri de Paste la eMAG 2017

– Sa incepem cu telefoane mobile cine stie, poate Iepurasul va fi generos si va livra noul Galaxy S8 sau S8 Plus, sau cine stie, poate noul iPhone 7 Red Special Edition. Va recomand sa urmarit si Samsung Galaxy J7 caruia i-am facut un unboxin acum cateva zile (lucrez si la un review), care are deja aplicata o reducere (acum este la 999 de lei) si de care sunt foarte multumit.

– Continuam cu electrocasnice sau cu televizoare, pentru ca tot am vazut astazi preturi foarte bune la cateva modele Smart UltraHD: Samsung 40KU6072 cu display LED de 101 cm la pretul de 1800 de lei.

– Nu puteau sa lipseasca din oferta de Paste la emag ofertele de la “jucării și alte produse de îngrijire a copiilor”.

Voi incerca sa fac update la articol si sa evidentiez cele mai bune reduceri pe care le gasesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.