TENDA AC18 – Router cu Smart Dual-Band Gigabit este disponibil in Romania

Tenda anunta disponibilitatea routerului wireless Dual-Band Gigabit AC18 in magazinele partenerilor din Romania, iar daca este sa ne luam dupa specificatii, AC18 pare o solutie buna pentru streaming si gaming.

TENDA AC18 - Router cu Smart Dual-Band Gigabit este disponibil in Romania

Tenda AC18 foloseste cea mai noua platforma dual-band Gigabit, procesor dual-core ARM Cortex-A9 si 256MB DDR3, ce asigura o rata de transfer wireless de pana la 1300Mbps in frecventa de 5GHz si 600Mbps in frecventa de 2.4GHz, cu Turbo-QAM. 

Unboxing si prezentare router Tenda AC18

Datorita celor trei antene externe dual-band si amplificatoare interne, Tenda AC18 distribuie stabil si uniform semnal wi-fi la viteze ridicate, pe o suprafata de 500 m2 si la o putere de sase ori mai mare decat un router traditional.

Dupa cum ne dam seama din denumirea routerului ( AC18), acesta include specificatiile standardul 11AC:
– wifi 802.11ac,
– Beamforming+, tehnologie prin care se optimizeaza comunicarea Wi-Fi cu fiecare client prin transmiterea de semnale radio focalizate si orientate.
– este compatibil si cu standardul 11a/b/g/n. TENDA AC18 - Router cu Smart Dual-Band Gigabit este disponibil in Romania1

Tenda AC18 vine echipat cu un port WAN Gigabit, patru porturi LAN Gigabit si un port USB 3.0 pentru cazurile in care ai nevoie sa conectezi o imprimanta sau un hard disk extern.

Pe partea de software gasim printre altele: functia de server FTP, functia Smart Wi-Fi care perminte setarea unui anumit interval orar in care accesul la retea este disponibil sau nu si optiunea Eco-Friendly ce permite routerului sa intre intr-o stare de hibernare atunci cand nu este folosit, pentru economisirea de energie electrica.

Si ca sa fiu sincer, routerul arata bine iar pretul recomanda este de 549.99 lei, insa la Altex il gasiti la pretul de 549 de lei (link aici).TENDA AC18 - Router cu Smart Dual-Band Gigabit este disponibil in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.