Zvon: Galaxy Note8 se va lansa pe 28 August si NU va avea senzor de amprenta pe ecran!

Cateva publicatii din Korea, printre care si Korea Herald, sustin ca cei de la Samsung sunt pregatiti de lansarea noului Galaxy Note8 pe data de 28 August.

Zvon de incredere-Samsung Galaxy Note 8 va avea 4K Infinity Display de 6.4inch si 6GB de RAM!

Initial se astepta ca lansarea lui Note8 sa fie in semptembrie, in cadrul expozitiei IFA de la Berlin, insa se pare ca cei de la Samsung vor sa avanseze lansareainainte de lansarea iPhone-ului Apple 8. In plus sunt alte zvonuri care spun ca si cei de la LG vor lansa V30 tot pe la sfarsitul lui august.

Daca facem un mic calcul, vedem ca exista o luna de intarziere fata de lansarea lui Note7, telefon care a fost lansat pe 2 August. Este posibil ca acesta intarziere sa fie pusa pe seama noului proces de control al calitatii pe care Samsung il aplica de cand cu esecul inregistrat la Note7.

Tot de la KH aflam ca Samsung a rentuntat, cel putin pentru moment, la senzorul de amprenta aplicat pe ecran, senzor care ar fi dorit sa inlocuiasca senzorul de amprenta de pe spate, senzor folosit in prezent pentru Galaxy S8. 


Samsung is having a hard time making an integrated circuit — a chip which should be placed under the display because of its opaque color — to read the fingerprint image on the surface of the display, 

(Samsung) tried all efforts to apply an on-screen display fingerprint sensor in the Note 8, but we decided not to feature it because of various technical difficulties, including security issues,” 


Despre specificatiile lui Note8 au tot aparut zvonuri, zvonuri care spun despre un S-Pen modificat, un ecran de 6,3 sau 6,4 inci si inevitabil ca va imprumuta unele caracteristici pe care le gasim acum pe Galaxy S8.

Eu sunt fan al seriei Note de la Samsung si astept cu interes lansarea lui Note8. Voi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.